ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Τέλος και επίσημα Σερφά - Σέτι από τον Πανθρακικό

Τέλος και επίσημα Σερφά - Σέτι από τον Πανθρακικό
Σερφά ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η ΠΑΕ Πανθρακικός επισημοποίησε το τέλος της συνεργασίας της με τους Σοφιάν Σερφά και Σεμπαστιάν Σέτι. Αποδυναμώθηκε, έτσι, η ομάδα της Κομοτηνής, που κάνει προσπάθεια να παραμείνει στη Super League.

Και επισήμως παρελθόν για τη Λαμία οι Σοφιάν Σερφά και Σεμπαστιάν Σέτι. Ο Αλγερινός αμυντικός και ο Αργεντίνος μέσος έλυσαν τα συμβόλαιά τους και δεν θα συνεχίσουν στον Πανθρακικό στο δεύτερο μισό της σεζόν. Ο Σερφά επρόκειτο για έναν πολύτιμο παίκτη και όπως είναι φυσικά αποδυναμώνεται αισθητά η ομάδα της Κομοτηνής στα μετόπισθεν.

Οι ανακοινώσεις που εξέδωσε η ΠΑΕ για τους δύο ποδοσφαιριστές έχουν ως εξής:

"Η ΠΑΕ Πανθρακικός ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Σοφιάν Σερφά (Sofyane Cherfa). Τον ευχαριστούμε θερμά για την προσφορά του στην ομάδα μας και του ευχόμαστε ό,τι καλύτερο σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο.

Η ΠΑΕ Πανθρακικός ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Σεμπάστιαν Σέτι (Sebastian Andres Setti). Τον ευχαριστούμε θερμά για την προσφορά του στην ομάδα μας και του ευχόμαστε ό,τι καλύτερο σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο".

TAGS ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ