ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Τελέστηκε ο Αγιασμός για καλή σεζόν

Τελέστηκε ο Αγιασμός για καλή σεζόν

Το απόγευμα της Παρασκευής πραγματοποιήθηκε ο αγιασμός στο αθλητικό κέντρο του Πανθρακικού. Τι δήλωσε ο προπονητής της ομάδας της Κομοτηνής, Άκης Μάντζιος.

Ο αγιασμός της ομάδας του Πανθρακικού πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής στο αθλητικό κέντρο ύστερα από δυο εβδομάδες προπονήσεων και λίγες μέρες πριν την αναχώρηση της ομάδας για την Πολωνία.

Ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης της Ιεράς Μητρόπολης Μαρωνείας και Κομοτηνής, κ.κ. Παντελεήμων, ήταν αυτός που τέλεσε τον αγιασμό παρουσία της Διοίκησης, στελεχών και φίλων της ομάδας.

Στον λόγο που απεύθυνε ευχήθηκε καταρχάς στους ποδοσφαιριστές υγεία, φτερά στα πόδια αλλά και στο νου και να ακολουθούν τις οδηγίες των προπονητών, τους οποίους με την σειρά ευχήθηκε νίκες και ως μεγαλύτεροι να συμβουλεύουν τους νεότερους.

Στην Διοίκηση της ομάδας ευχήθηκε δύναμη και καλό κουράγιο στο δύσκολο έργο που έχουν να φέρουν εις πέρας καθώς η ποδοσφαιρική ομάδα του Πανθρακικού πέρα από ότι βρίσκεται στην Super League έχει να εκπροσωπήσει και έναν ολόκληρο Νομό κάτι το οποίο το καταφέρνει με τον καλύτερο τρόπο.

Σκληρή δουλειά υποσχέθηκε, σε δηλώσεις του, ο προπονητής του Πανθρακικού, Άκης Μάντζιος, προκειμένου η ομάδα να πετύχει τους στόχους της.

« Έχουμε ξεκινήσει την προετοιμασία εδώ και δυο εβδομάδες και με τις ευχές της Εκκλησίας ξεκινάμε το 2ο στάδιο της προετοιμασίας. Το μόνο που χρειάζεται τώρα είναι σκληρή δουλειά, ώστε να εμφανιστούμε έτοιμοι για την έναρξη του πρωταθλήματος».

TAGS ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ