ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Τα εισιτήρια για το Πανθρακικός-Παναθηναϊκός

Τα εισιτήρια για το Πανθρακικός-Παναθηναϊκός
INTIME SPORTS

Τέθηκαν προς διάθεση την Πέμπτη τα εισιτήρια για το ματς της Κυριακής ανάμεσα στον Πανθρακικό και τον Παναθηναϊκό με τους φίλους της ομάδας της Κομοτηνής να θέλουν να δουν ένα γεμάτο γήπεδο την Κυριακή στην προσπάθεια τους για παραμονή.

Το ματς με τον Ολυμπιακό ανήκει στο παρελθόν για τους παίκτες του Πανθρακικού που καλούνται να κοιτάξουν μπροστά τους και το παιχνίδι της Κυριακής κόντρα στον Παναθηναϊκό. Ο Μάνουελ Ρόκα και οι παίκτες του θέλουν την βοήθεια του κόσμου τους στην μάχη που δίνουν για την παραμονή και από τη στιγμή που και η αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών.

Τα εισιτήρια τέθηκαν ήδη προς διάθεση από την Πέμπτη και οι τιμές τους είναι από 15 έως 30 ευρώ ενώ θα πρέπει να σημειώσουμε πως στο γήπεδο θα βρεθούν και φίλοι του τριφυλλιού.

Η σχετική ανακοίνωση αναφορικά με την διάθεση των εισιτηρίων αναφέρει:

"Η ΠΑΕ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ ενημερώνει το φίλαθλο κοινό ότι από την Πέμπτη 16/04 τέθηκαν σε κυκλοφορία τα εισιτήρια για την αναμέτρηση που θα διεξαχθεί την Κυριακή 19 Απριλίου και ώρα 15:00, μεταξύ του Πανθρακικού και του Παναθηναϊκού.

Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί στα πλαίσια της 31ης αγωνιστικής της Super League ΟΠΑΠ.

Η διάθεση πραγματοποιείται από τα γραφεία της ομάδας που βρίσκονται στην οδό Ηροδότου 28, Κτίριο Β, 2ος όροφος από τις 09:00 - 14:00 και το απόγευμα 18:30 - 20:30.

Επίσης κατά την μέρα διεξαγωγής της εν λόγω αναμέτρησης και από τις 11:00 θα πωλούνται εισιτήρια από το εκδοτήριο του γηπέδου που βρίσκεται επί της Παναγής Τσαλδάρη (κεντρική θύρα).

Οι τιμές των εισιτηρίων ανά θύρα είναι οι εξής:Θύρα 1: 20 €
Θύρα 2: 15 €
Θύρα 6 (φιλοξενούμενοι): 15 €
Θύρα 7 (VIP): 30 €

Τέλος, μετά από σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση Ροδόπης αποφασίστηκε:Στο γήπεδο δεν θα επιτραπεί εισαγωγή πανό πλακάτ ή άλλων αντικειμένων που το περιεχόμενο τους προσβάλει τον εθνικό ύμνο, έχουν αντιεθνικό, υβριστικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο.

Κατά την είσοδο των φιλάθλων η σωματική έρευνα θα είναι ενδελεχής και σχολαστική και σε κάθε περίπτωση κατοχής απαγορευμένων αντικειμένων (πυροτεχνημάτων, βεγγαλικών, κροτίδων κτλ) θα εφαρμόζεται αυστηρά η νομοθεσία".

TAGS ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ