ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Τα "δυνατά χαρτιά" του Πανθρακικού δεν πάνε Αγρίνιο

Τα "δυνατά χαρτιά" του Πανθρακικού δεν πάνε Αγρίνιο
Πανθρακικός INTIME SPORTS

Με 18άδα στο Αγρίνιο ο Πανθρακικός για το παιχνίδι της Κυριακής (13/9) με τον Παναιτωλικό, αλλά με σημαντικές απουσίες. Τα πιο... βαριά "όπλα" του Μανουέλ Ρόκα είναι εκτός αποστολής.

Την τελευταία προπόνηση στην Κομοτηνή, πριν από τη σαββατιάτικη (12/9) αναχώρηση για το Αγρίνιο, πραγματοποίησε ο Πανθρακικός το πρωί της Παρασκευής (11/9) στο αθλητικό κέντρο, με το Μανουέλ Ρόκα να ανακοινώνει την αποστολή του αγώνα της Κυριακής.

Το πρωινό πρόγραμμα της Παρασκευής περιλάμβανε αρχικά ζέσταμα με ασκήσεις τεχνικής με μπάλα και passing game, υπό την επίβλεψη του γυμναστή της ομάδας, Σάκη Παντελίδη, ενώ στη συνέχεια οι ποδοσφαιριστές δούλεψαν, μαζί με τους προπονητές τους, ιδιαίτερα στον τομέα της αμυντικής οργάνωσης και της τακτικής, χωρισμένοι σε ομάδες, με την προπόνηση να ολοκληρώνεται με εκτέλεση φάουλ και κόρνερ.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Μάνουελ Ρόκα ανακοίνωσε τα ονόματα των 18 παικτών, που θα ταξιδέψουν το πρωί του Σαββάτου με προορισμό το Αγρίνιο, μαζί με το υπόλοιπο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ομάδα το απόγευμα του Σαββάτου θα ολοκληρώσει την προετοιμασία της, με προπόνηση που θα διεξαχθεί σε αθλητικό κέντρο του Αγρινίου και έπειτα θα διανυκτερεύσει σε ξενοδοχείο της πόλης, ενόψει του παιχνιδιού της 3ης αγωνιστικής της Super League Ελλάδα 2015-16, στην έδρα του Παναιτωλικού (13/03-18:15).

Αναλυτικά η αποστολή του Πανθρακικού: Αθανασιάδης, Πασχαλάκης, Ζδράβος, Μελίσσης, Ποτουρίδης, Παπαγεωργίου, Σερφά, Μπουγαΐδης, Χρήστου, Παπαχρήστος, Μεχία, Ροτζέριο, Σέτι, Μουδούρογλου, Μαρκόπουλος, Νικόλτσης, Χασομέρης, Χαβίτο. Η αποστολή είναι λειψή, μια και παίκτες όπως οι Μπαλούφο, Ίγκορ, Ντιγκινί, Μπαϊκαρά, Τζάνης, Λαδάκης και Ηλιάδης είναι εκτός, άλλοι επειδή είναι τραυματίες και άλλοι επειδή είναι ανέτοιμοι.

TAGS ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ