ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Συνέχισε με διπλή προπόνηση ο Πανθρακικός

Συνέχισε με διπλή προπόνηση ο Πανθρακικός

Με μοναδικό τραυματία τον Χελιδώνη, συνεχίζεται η προετοιμασία του Πανθρακικού.

Με υψηλούς ρυθμούς συνεχίζει η προετοιμασία του Πανθρακικού, αφού, τη Δευτέρα (13/7) ο Μανουέλ Ρόκα προπόνησε τους ποδοσφαιριστές του, πρωί και απόγευμα.

Το πρωί οι παίκτες έριξαν το βάρος στη δουλειά στο κομμάτι της φυσικής κατάστασης, κάνοντας ασκήσεις με μπάλα και χωρίς, αφου πρώτα χωρίστηκαν σε γκρουπ, με βάση τα αποτελέσματα των ιατρικών εξετάσεων.

Το απόγευμα οι παίκτες έκαναν, αρχικά, ζέσταμα με μπάλα σε συνδυασμό με ασκήσεις τεχνικής και τακτικής, ενώ στη συνέχεια έπαιξαν παιχνίδια αερόβιου χαρακτήρα με χρήση μπάλας.

Στο τελευταίο κομμάτι της προπόνησης το προπονητικό επιτελείο χώρισε τους ποδοσφαιριστές σε δύο ομάδες, με τους αμυντικούς να δουλεύουν στο αμυντικό κομμάτι με τον Μάνουελ Ρόκα και τους επιθετικούς στο επιθετικό κομμάτι με τον Αχιλλέα Αγγελόπουλο.

Από τη Δευτέρα (13/7) ο Αντώνης Λαδάκης ακολουθεί πλέον όλο το κανονικό πρόγραμμα προπόνησης μαζί με την υπόλοιπη ομάδα, ενώ το μόνο πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Μάνουελ Ρόκα είναι ο τραυματισμός του Αντώνη Χελιδώνη, που υπέστη θλάση πρώτου βαθμού στο οικογενειακό διπλό του Σαββάτου.

Η προετοιμασία της ομάδας θα συνεχιστεί την Τρίτη (14/7) με πρωινή και απογευματινή προπόνηση στο αθλητικό κέντρο.

TAGS ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ