ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Στοΐνοβιτς: "Το γήπεδο βόλευε τους κοντούς"

Στοΐνοβιτς: "Το γήπεδο βόλευε τους κοντούς"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ζόραν Στοΐνοβιτς, ο οποίος κάθισε στον πάγκο αντικαθιστώντας τον Γιάννη Χατζηνικολάου, στάθηκε στις ευκαιρίες που δίνει η ομάδα της Κομοτηνής στα νέα παιδιά.

Η βροχή που έπεφτε στο ΟΑΚΑ ευνοούσε τους κοντούς, γρήγορους και τεχνίτες ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, όπως τόνισε ο βοηθός προπονητή του Πανθρακικού, Ζόραν Στοΐνοβιτς, μετά την ήττα από την Ένωση (3-0), στην αναμέτρηση με την οποία "έπεσε" η αυλαία της 26ης αγωνιστικής της Super League.

"Παρόλο που έβρεχε, το γήπεδο ήταν αρκετά καλό και γρήγορο, κάτι που βολεύει περισσότερο τους τεχνίτες παίκτες. Αυτούς τους κοντούς, τους γρήγορους και η ΑΕΚ έχει αρκετούς. Ο αρχικός της σχηματισμός δεν μας βόλεψε καθόλου, φάγαμε γρήγορα τα γκολ... μετά κάπως το διορθώσαμε και διατηρήσαμε το παιχνίδι μέχρι το τέλος για να μη φάμε περισσότερα γκολ.

Όπως είδατε δίνουμε ευκαιρίες και σε νέους παίκτες, νέα παιδιά. Αυτή η ομάδα έχει από πίσω ταλαντούχα παιδιά και το μέλλον τους ανήκει. Ο Τζελέπης μόλις έκλεισε τα 16... ευχόμαστε να του δοθούν κι άλλες ευκαιρίες μέχρι το τέλος, γιατί έχει προσόντα και του αξίζει", υποστήριξε ο Ζόραν Στοΐνοβιτς.

TAGS ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ