ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Στο επίκεντρο ο Τσαμούρης

Στο επίκεντρο ο Τσαμούρης
INTIME SPORTS

Ο Κώστας Τσαμούρης που έμεινε πριν από λίγες ημέρες ελεύθερος από την Skoda Ξάνθη, βρίσκεται στο στόχαστρο του Πανθρακικού. Στις 2 Ιουλίου, η πρώτη συγκέντρωση.

Στο επίκεντρο του Πανθρακικού βρίσκεται ο Κώστας Τσαμούρης που πριν από λίγες ημέρες έμεινε ελεύθερος από τηνSkodaΞάνθη. Η ομάδα της Κομοτηνής εξετάζει τον 20χρονο αμυντικό ώστε ο Μανουέλ Ρόκα να ενισχύσει το κέντρο αλλά και το αριστερό άκρο της άμυνάς του.

Ο Τσαμούρης αν και είχε αγωνιστεί με επιτυχία σε όλα τα ηλικιακά τμήματα τηςSkodaΞάνθης, και είναι διεθνής με την Εθνική ομάδα νέων, αφού την περσινή χρονιά είχε δοθεί δανεικός στην Λαμία έμεινε ελεύθερος από την ακριτική ομάδα μετά την λύση του συμβολαίου του.

Ο 20χρονος κεντρικός αμυντικός ήταν προσωπική επιλογή του Μπάμπη Τεννέ για την ενίσχυση της Λαμίας όπου και χρησιμοποιήθηκε στο αριστερό άκρο της άμυνας στον Α΄ γύρο. Στο διάστημα δηλαδή που ο έμπειρος τεχνικός ήταν στην άκρη του πάγκου στον 2ο όμιλο του πρωταθλήματος τηςFootballLeague.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η απόφαση για το τέλος της συνεργασίας του Τεννέ με την Λαμία και η πρόσληψη του Παύλου Δερμιτζάκη, έφεραν και το τέλος του Τσαμούρη στην Λαμία, όπου αποφάσισε να προχωρήσει σε διακοπή του δανεισμού του τον περασμένο Ιανουάριο.Το γεγονός ότι έμεινε ελεύθερος από τηνSkodaΞάνθη τον έφερε να είναι στο μεταγραφικό στόχαστρο του Πανθρακικού που δείχνει στις πρώτες του κινήσεις για την νέα αγωνιστική περίοδο να επενδύσει το νέο αίμα. Εκτός μάλιστα της ομάδας της Κομοτηνής φέρεται να βρίσκεται στα υπόψη και του Πανιωνίου.

Επιθυμία του Τσαμούρη είναι όπου πάει να έχει χρόνο συμμετοχής χωρίς να λέει όχι ακόμη και στο ενδεχόμενο να δοκιμάσει τις δυνάμεις του σε ομάδα του εξωτερικού. Εκεί από όπου υπάρχει ενδιαφέρον από δύο ομάδες της Α΄ κατηγορίας της Τσεχίας, όπως η Σλοβαν Λιμπερετς και η ΣπάρταΠράγας για τον Ξανθιώτη μπακ. Μάλιστα υπάρχει και φιλολογικό ενδιαφέρον και από συλλόγους από το πρωτάθλημα της Β΄ Γερμανίας.

Όσον αφορά την προετοιμασία της νέας αγωνιστικής περιόδου η ΠΑΕ Πανθρακικός ανακοίνωσεότι η πρώτη συνάντηση της ομάδας προγραμματίστηκε να γίνει την Πέμπτη 2 Ιουλίου με έναρξη ιατρικών και εργομετρικών εξετάσεων διάρκειας τριών ημερών.Κι όσο για την πρώτη προπόνηση θα γίνει την Δευτέρα 6 Ιουλίου έως Σάββατο 18 Ιουλίου με ολοκλήρωση του πρώτου σταδίου προετοιμασίας στην Κομοτηνή.

Στις 20 Ιουλίου θα γίνει η αναχώρηση για τον Βώλακα Δράμας όπου και θα πραγματοποιηθεί το δεύτερο και συνάμα βασικό στάδιο της προετοιμασίας στο αθλητικό κέντρο του ξενοδοχείου Αλώνι έως την 1η Αυγούστου.Σε ένα διάστημα όπου θα πραγματοποιηθούνε τρία φιλικά παιχνίδια και ακολούθως επιστροφή στην Κομοτηνή και έναρξη του τρίτου και τελευταίου σταδίου της προετοιμασίας. Αυτό θα διαρκέσει έως την ημέρα έναρξης του νέου πρωταθλήματος της SuperLeagueκαι θα συνδυαστεί με τρία ακόμη φιλικά παιχνίδια στις 5, 8 και 14 Αυγούστου.

TAGS ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ