ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Στην διάθεση του Ρόκα ο Μελίσσης στον Πανθρακικό

Στην διάθεση του Ρόκα ο Μελίσσης στον Πανθρακικό
Μελίσσης INTIME SPORTS

Ο Μάνουελ Ρόκα είναι στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει για το ματς με τον Παναθηναϊκό στους Μελίσση, Σερφά και Λίτσκα οι οποίοι δεν έπαιξαν λόγω τραυματισμού κόντρα στον Ολυμπιακό.

Τρεις επιπλέον λύσεις έχει στην διάθεση του ενόψει του αγώνα με τον Πανθρακικό ο Μάνουελ Ρόκα. Ο Ισπανός τεχνικός είδε τον Χρήστο Μελίσση να τίθεται στην διάθεση του και μάλιστα τον προορίζει για το αρχικό σχήμα της ομάδας του στην αναμέτρηση με τους πράσινους. Είναι εξάλλου ένας από τους βασικούς συντελεστές της ομάδας της Κομοτηνής όσον αφορά το ανασταλτικό της κομμάτι και η απουσία του από το ματς με τον Ολυμπιακό στοίχισε στους παίκτες του Ρόκα.

Στην διάθεση του νεαρού τεχνικού τώρα βρίσκεται και ο Σερφά ο οποίος μετά από καιρό μπήκε και πάλι σε φουλ ρυθμούς και είναι στο χέρι του Ρόκα το αν θα τον συμπεριλάβει η όχι στην αποστολή της ομάδας του. Το ίδιο συμβαίνει και με τον Λίτσκα που ξεπέρασε τις ενοχλήσεις του.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Ο Πανθρακικός συνέχισε την Παρασκευή την προετοιμασία του για την εντός έδρας αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό, για την 31η αγωνιστική της Super League ΟΠΑΠ.

Η προπόνηση πραγματοποιήθηκε στις αθλητικές εγκαταστάσεις του συλλόγου και ο Μάνουελ Ρόκα είδε με ικανοποίηση τον Χρήστο Μελίσση να συμμετέχει στο κανονικό πρόγραμμα, έχοντας ξεπεράσει το πρόβλημα που δεν του επέτρεψε να αγωνιστεί κόντρα στον Ολυμπιακό και να τίθεται στη διάθεσή του για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

Εξάλλου, στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων συμμετέχει πλέον κι ο Σοφιάν Σερφά, που ολοκλήρωσε την αποθεραπεία του για το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπώρησε για αρκετούς μήνες, ενώ το ίδιο ισχύει και για τον Γιώργο Λίτσκα, που ξεπέρασε κι αυτός τον τραυματισμό του και προπονείται κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα.

Όσον αφορά το «μενού» της προπόνησης της Παρασκευής, αυτή άρχισε με ζέσταμα και ασκήσεις φυσικής κατάστασης, ενώ στη συνέχεια οι ποδοσφαιριστές δούλεψαν σε εντατικούς ρυθμούς υπό τις οδηγίες της τεχνικής ηγεσίας πάνω στην αμυντική τακτική αλλά και την αντιμετώπιση των στημένων φάσεων.

Η προετοιμασία του Πανθρακικού θα ολοκληρωθεί με πρωινή προπόνηση το Σάββατο κι έπειτα ο Μάνουελ Ρόκα θα ανακοινώσει τους παίκτες που θα συμπεριληφθούν στην αποστολή για τον αγώνα της Κυριακής".

TAGS ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ