ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Στη διάθεση του Ελευθερόπουλου ο Λαδάκης

Στη διάθεση του Ελευθερόπουλου ο Λαδάκης
INTIME SPORTS

Τρεις επιπλέον λύσεις θα έχει σίγουρα ενόψει του αγώνα του Σαββάτου με τον Ηρακλή ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος.

Μετράει επιστροφές ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος στον Πανθρακικό ενόψει της αναμέτρησης της 14ης αγωνιστικής με τον Ηρακλή. Ο νεαρός τεχνικός που είδε την ομάδα του να αποδίδει πολύ καλό ποδόσφαιρο στο ματς με τον Ολυμπιακό την Τρίτη είχε στην διάθεση του τον Λαδάκη που ξεπέρασε τον τραυματισμό. Επίσης μπορεί να υπολογίζει για το συγκεκριμένο ματς και τους Μεχία, Ροτζέριο που εξέτισαν την τιμωρία τους.

Αντίθετα παρέμειναν εκτός προγράμματος οι Τζάνης, Βάλτερ και Χασομέρης με τους δυο τελευταίους να ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Επιστροφή στις προπονήσεις μετά το ρεπό της Δευτέρας και έναρξη της προετοιμασίας για τον αγώνα με τον Ηρακλή.

Το σημερινό πρόγραμμα της ομάδας μας ξεκίνησε με ζέσταμα και ασκήσεις φυσικής κατάστασης. Η προπόνηση συνεχίστηκε με έμφαση στον τομέα του passing game και στο επόμενος μέρος οι παίκτες χωρίστηκαν σε ομάδες από το τεχνικό επιτελείο και δούλεψαν στην τακτική.

Στον κανονικό πρόγραμμα προπόνησης επανήλθε ο Αντώνης Λαδάκης, στην προπόνηση δε συμμετείχε ο τραυματίας Τζάνης, ενώ ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Βάλτερ και Χασομέρης. Υπενθυμίζεται πως ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης της 14ης αγωνιστικής της Super League Ελλάδα 2015-16 με τον Ηρακλή, ο προπονητής του Πανθρακικού μπορεί να υπολογίζει κανονικά και τους Μεχία και Ροτζέριο, που εξέτισαν τις ποινές τους".

TAGS ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ