ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Σε φουλ ρυθμούς Χαβίτο - Μεχία στον Πανθρακικό

Σε φουλ ρυθμούς Χαβίτο - Μεχία στον Πανθρακικό
Πανθρακικός INTIME SPORTS

Για πρώτη φορά μετά τη μεταγραφή του στον Πανθρακικό ο Χαβίτο, προπονήθηκε κανονικά μαζί με τους συμπαίκτες του. "Μάχιμος" και ο Αλφρέδο Μεχία.

Στις προπονήσεις επέστρεψαν τη Δευτέρα (3/8) οι ποδοσφαιριστές του Πανθρακικού. Μετά το διήμερο ρεπό που είχε δοθεί από την τεχνική ηγεσία, έπειτα από την επιστροφή της ομάδας από το Βώλακα της Δράμας, το πρωί της Δευτέρας η προπόνηση περιλάμβανε ασκήσεις φυσικής κατάστασης, ταχυδύναμης και αντίδρασης και δουλειά στο κομμάτι της κυκλοφορίας της μπάλας και του pressing στον αντίπαλο.

Το απόγευμα η προπόνηση ξεκίνησε με ζέσταμα με ασκήσεις τεχνικής με μπάλα και passing game. Στη συνέχεια οι ποδοσφαιριστές δούλεψαν, υπό τις οδηγίες του Μάνουελ Ρόκα και των συνεργατών του στον τομέα της αμυντικής τακτικής και των αντεπιθέσεων, ενώ στο τελευταίο κομμάτι του προγράμματος διεξήχθη δίτερμα στα 3/4 του γηπέδου.

Για πρώτη φορά, μετά τη μεταγραφή του στην ομάδα, ο Χαβίτο προπονήθηκε κανονικά μαζί με τους συμπαίκτες του, ενώ και ο Αλφρέδο Μεχία ακολούθησε κανονικά όλο το πρόγραμμα. Το ίδιο και ο Χρήστος Τζάνης, που ξεπέρασε τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε κατά τη δεύτερη εβδομάδα του βασικού σταδίου της προετοιμασίας στο Βώλακα.

Αντίθετα, στην προπόνηση δε συμμετείχε ο Γιάννης Χρήστου, ο οποίος υπέστη τράβηγμα στο δεξιό του προσαγωγό, στη φιλική αναμέτρηση της περασμένης Παρασκευής με αντίπαλο τη Δόξα Δράμας. Παράλληλα, ατομικό πρόγραμμα έκανε ο Τάσος Παπαχρήστος, που ανεβάζει, πάντως, ρυθμούς. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε επίσης ο Αντώνης Χελιδώνης, ενώ εκτός προπονήσεων παραμένει ο τραυματίας Βασίλης Γαβριηλίδης.

Η ομάδα θα κάνει προπόνηση την Τρίτη το απόγευμα και την Τετάρτη το πρωί θα ταξιδέψει για τη Θεσσαλονίκη, όπου θα αντιμετωπίσει στις 20:00 το βράδυ στο Καυταντζόγλειο Στάδιο τον Ηρακλή Θεσσαλονίκη, στο τρίτο φιλικό παιχνίδι του φετινού καλοκαιριού.

TAGS ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ