ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Ρόκα: ''Μεγάλη νίκη, χωρίς άγχος και φόβο''

Ρόκα: ''Μεγάλη νίκη, χωρίς άγχος και φόβο''
Ρόκα INTIME SPORTS

Ο τεχνικός του Πανθρακικού, Μανουέλ Ρόκα, χαρακτήρισε σπουδαία τη νίκη επί του Παναθηναϊκού στην Κομοτηνή, εξηγώντας το γιατί. Όλα όσα είπε ο Ισπανός στη συνέντευξη Τύπου.

Αρχικά ανέφερε ο Ρόκα: '' Πρώτα από όλα, να σας πω κάτι. Όταν είδα την ενδεκάδα του Παναθηναϊκού, που ήταν τόσο επιθετική και δεν το περίμενα, μίλησα με τα παιδιά. Ήταν ρίσκο για εμένα ως προπονητή που έβαλα τον Ντιγκινί αντί τον Τσουμάνη. Ήταν δική μου ευθύνη. Ήταν από τις καλύτερες ενδεκάδες που κατέβασε ο Αναστασίου. Είναι μεγάλη νίκη, γιατί δεν είχε προβλήματα ο Παναθηναϊκός''.

Πρόσθεσε τα εξής: ''Παίξαμε σε ένα τέλειο γήπεδο, σε τέλεια θερμοκρασία. Βγάλαμε πάθος και πρέσινγκ. Αν δεν πάρεις ρίσκο δεν μπορείς να κερδίσεις. Συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες. Είπα σε όλα τα παιδιά ότι έκαναν μεγάλη νίκη και μέχρι τέλους να παλέψουμε για αυτήν την ομάδα. Όλοι ξέρουν ότι είχα ένα παράπονο όταν πέσαμε κατηγορία, όταν αγωνιζόμουν στον Πανθρακικό.

Πιέσαμε χωρίς φόβο, χωρίς άγχος και αυτό για εμένα είναι το μεγαλύτερο κέρδος. Και με δέκα παίκτες ο Παναθηναϊκός έχει γρήγορους παίκτες και μπορεί να χτυπήσει στην κόντρα επίθεση. Είμαι βέβαιος ότι το 90% των παικτών στην Ελλάδα, αν βρίσκονταν στη θέση του Ίγκορ δεν θα έκαναν πάσα με το στήθος, αλλά κεφαλιά. Ήταν φοβερό αυτό που έκανε. Είχε την ποιότητα και αυτός και ο Τζάνης να καθαρίσει με γκολ. Δεν έχω άποψη για την κόκκινη στον Μπούρμπο''.

TAGS ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ