ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Ρόκα: "Η νίκη ήρθε μέσα από την προσπάθεια"

Ρόκα: "Η νίκη ήρθε μέσα από την προσπάθεια"
INTIME SPORTS

Ο τεχνικός του Πανθρακικού, Μάνουελ Ρόκα, μετά το τέλος του αγώνα με τον ΠΑΟΚ υποστήριξε πως οι παίκτες του δεν κοιτάνε την φανέλα του αντιπάλου αλλά μόνο την απόδοση τους.

Μια νίκη που μπορεί να σημαίνει και την παραμονή του Πανθρακικού στην Super League πέτυχε η ομάδα της Κομοτηνής κόντρα στον ΠΑΟΚ με τον τεχνικό των γηπεδούχων, Μάνουελ Ρόκα, να στέκεται στην προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του και στο παιχνίδι που έκανε η ομάδα του.

Διαβάστε χαρακτηριστικά όσα είπε:

"Συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Σε κάθε παιχνίδι λέω στους παίκτες μου για την προσπάθεια. Μέσα από αυτήν έρχεται η νίκη. Μπορεί να έχεις επιτυχία ή αποτυχία αλλά το βασικό είναι η προσπάθεια. Αυτό κανάμε σήμερα και ήρθε η μεγάλη νίκη επί του ΠΑΟΚ.

Αν εμείς κάνουμε αυτό που πρέπει και δεν κοιτάμε τι φανέλα φοράει ο αντίπαλος, αν είναι του ΠΑΟΚ ή άλλης ομάδας, τότε μπορούμε να πετύχουμε πολλά περισσότερα.

Είναι μονόδρομος για μας κάθε παιχνίδι. Εμείς δεν είχαμε τίποτα να χάσουμε σήμερα, σε αντίθεση με τον ΠΑΟΚ. Γι΄αυτό κάθε φορά λέω στους παίκτες μου δεν εξαρτάται απο τον αντίπαλο αλλά από εμάς".

TAGS ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ