ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Πρώτο εντός έδρας φιλικό για τον Πανθρακικό

Πρώτο εντός έδρας φιλικό για τον Πανθρακικό
INTIME SPORTS

Τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης εντός έδρας θα αντιμετωπίσει την Τρίτη (11/8) ο Πανθρακικός με τον Εμάνουελ Ρόκα να μην αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα.

Ένα ακόμα φιλικό παιχνίδι δίνει την Τρίτη (11/8) ο Πανθρακικός αλλά με την διαφορά πως αυτό θα διεξαχθεί εντός έδρας, θα είναι το πρώτο και μοναδικό, ενώ εν συνεχεία οι παίκτες του Μάνουελ Ρόκα θα δώσουν ένα ακόμη φιλικό ματς κόντρα στην Ξάνθη και πάλι εκτός έδρας.

Ο Ισπανός τεχνικός πήρε μαζί του 23 ποδοσφαιριστές και δεν αποκλείεται να τους χρησιμοποιήσει όλους προκειμένου να τσεκάρει την αγωνιστική του κατάσταση. Το δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Ο Πανθρακικός δίνει την Τρίτη στις 18:30 στο ΔΑΚ Κομοτηνής το πρώτο φετινό φιλικό στην έδρα του, με το Μάνουελ Ρόκα να συμπεριλαμβάνει 23 παίκτες στην αποστολή για τον αυριανό αγώνα, που ανακοίνωσε μετά την προπόνηση της Δευτέρας.

Έπειτα από 4 φιλικά μακριά από την Κομοτηνή, στα οποία η ομάδα μας είχε 3 νίκες και 1 ισοπαλία, ήρθε η ώρα για το πρώτο και μοναδικό καλοκαιρινό φιλικό στο ΔΑΚ Κομοτηνής, με τους φιλάθλους στο πλευρό μας, με δεδομένο πως το τελευταίο φιλικό παιχνίδι πριν από την έναρξη της Super League θα διεξαχθεί στην Ξάνθη, με αντίπαλο τη Skoda.

Η ομάδα ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για την αυριανή αναμέτρηση με απογευματινή προπόνηση τη Δευτέρα. Το πρόγραμμα περιλάμβανε αρχικά ζέσταμα με μπάλα και ασκήσεις αντίδρασης, ενώ στη συνέχεια οι παίκτες του Πανθρακικού δούλεψαν στα τελειώματα των φάσεων, υπό τις οδηγίες του προπονητικού επιτελείου. Η προπόνηση ολοκληρώθηκε με δίτερμα και στη συνέχεια ο Μάνουελ Ρόκα ανακοίνωσε την αποστολή.

Αναλυτικά η αποστολή του Πανθρακικού:

Αθανασιάδης, Πασχαλάκης, Παπαγεωργίου, Ζδράβος, Μελίσσης, Σερφά, Μπουγαΐδης, Ποτουρίδης, Παπαχρήστος, Χρήστου, Ηλιάδης, Λαδάκης, Ψάλτης, Σέτι, Μεχία, Ροτζέριο, Τζάνης, Χαβίτο, Ντιγκινί, Μουδούρογλου, Μαρκόπουλος, Χασομέρης, Νικόλτσης".

TAGS ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ