ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

"Πρώτη" Μπαλούφο στο ντεμπούτο Ελευθερόπουλου

"Πρώτη" Μπαλούφο στο ντεμπούτο Ελευθερόπουλου
Ελευθερόπουλος, Βενετίδης ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Δυναμικές επιστροφές στον Πανθρακικό ενόψει του κομβικού αγώνα με την Καλλονή, στο ντεμπούτο του Δημήτρη Ελευθερόπουλου στον πάγκο των Θρακιωτών. Στην αποστολή Μπαλούφο, Ντιγκινί, Μπαϊκαρά.

Χωρίς βαθμό ύστερα από τρεις αγώνες πρωταθλήματος παραμένει ο Πανθρακικός, που προχώρησε σε αντικατάσταση προπονητή μήπως και αλλάξει το αρνητικό κλίμα που έχει διαμορφωθεί στην ομάδα με τις απανωτές ήττες.

Την Τετάρτη (23/9, 18.15) οι Θρακιώτες κοντράρονται με την Καλλονή στην Κομοτηνή, στο παιχνίδι που ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος θα κάνει το ντεμπούτο του στον πάγκο της ομάδας. Ο "Ελέ" είναι στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει σε παίκτες που το προηγούμενο διάστημα ήταν εκτός.

Ο Μπαλούφο, για παράδειγμα, είναι για πρώτη φορά στην αποστολή και ενδέχεται να κάνει και αυτός ντεμπούτο. Ο Ντιγκινί φαίνεται να έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του και να χρησιμοποιηθεί, ενώ και ο Μπαϊκαρά μπήκε για πρώτη φορά σε αποστολή.

Επιστροφές και για Λαδάκη - Ηλιάδη συγκριτικά με το προηγούμενο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, αλλά οι Ίγκορ και Τζάνης παραμένουν νοκ άουτ λόγω τραυματισμών. Έπειτα από την ολοκλήρωση της προπόνησης της Τρίτης (22/9), ο προπονητής του Πανθρακικού ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας, η οποία έχει καταλύσει σε ξενοδοχείο της πόλης, όπου και θα διανυκτερεύσει ενόψει του αγώνα με τους νησιώτες.

Η αποστολή: Αθανασιάδης, Πασχαλάκης, Παπαγεωργίου, Μπαϊκαρά, Χρήστου, Σερφά, Μελίσσης, Ποτουρίδης, Λαδάκης, Σέτι, Ηλιάδης, Μεχία, Ροτζέριο, Ντιγκινί, Χαβίτο, Μπαλούφο, Νικόλτσης, Χασομέρης.

TAGS ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ