ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Πρώτη για Πανθρακικό στον Βώλακα

Πρώτη για Πανθρακικό στον Βώλακα

Ο Εμάνουελ Ρόκα γύμνασε μόνο μια φορά τους παίκτες του στην διάρκεια της Δευτέρας ενώ από Τρίτη θα ξεκινήσει η σκληρή δουλειά στο βασικό στάδιο προετοιμασίας.

Το βασικό στάδιο προετοιμασίας του Πανθρακικού θα πραγματοποιηθεί στον Βώλακα της Δράμας με τους παίκτες της ομάδας της Κομοτηνής να μεταβαίνουν τη Δευτέρα στο αθλητικό κέντρο και τον Εμάνουελ Ρόκα να μην θέλει να κουράσει επιπλέον τους ποδοσφαιριστές του.

Για αυτό και η πρώτη προπόνηση ήταν σε πιο χαλαρούς ρυθμούς και θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως μια προσαρμογή πριν από την σκληρή δουλειά που θα ξεκινήσει την Τρίτη με καθημερινές διπλές προπονήσεις.

Όπως αναφέρει και η σχετική ανακοίνωση:

"Την πρώτη τους προπόνηση στο αθλητικό κέντρο του Βώλακα της Δράμας, όπου και θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας της ομάδας μας, έκαναν οι ποδοσφαιριστές του Πανθρακικού το απόγευμα της Δευτέρας.

Η πρώτη προπόνηση της ομάδας είχε το χαρακτήρα της προσαρμογής στο δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας, μετά και το ρεπό που είχαν οι παίκτες το Σαββατοκύριακο.

Το πρόγραμμα άρχισε με ζέσταμα που περιλάμβανε ασκήσεις τεχνικής και τακτικής και στη συνέχεια η ομάδα δούλεψε στο κομμάτι της τακτικής, με τους ποδοσφαιριστές να είναι χωρισμένοι σε γκρουπ από το τεχνικό επιτελείο.

Από αύριο η προετοιμασία θα συνεχιστεί με διπλές προπονήσεις".

Φιλικά με Καβάλα και Δόξα Δράμας

Εν τω μεταξύ ο Πανθρακικός ανακοίνωσε δυο από τα φιλικά που θα δώσει η ομάδα στην διάρκεια της παραμονής της στην Δράμα.

Στο σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρεται:

"Δύο φιλικά θα δώσει η ομάδα μας, κατά τη διάρκεια του βασικού σταδίου της προετοιμασίας, που διεξάγεται στο Βώλακα της Δράμας.

Πιο συγκεκριμένα, στις 26 Ιουλίου, στις 19:00 το απόγευμα, ο Πανθρακικός θα αντιμετωπίσει την Καβάλα στο γήπεδο της Λυδίας (Καβάλας).

Παράλληλα, στις 31 Ιουλίου η ομάδα μας θα τεθεί αντιμέτωπη με τη Δόξα Δράμας, σε ένα φιλικό παιχνίδι που θα ξεκινήσει 18:45 το απόγευμα και θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο της Δόξας. Αμέσως μετά η αποστολή θα επιστρέψει στην Κομοτηνή.

Προσεχώς θα ανακοινωθούν οι ημέρες, ώρες και έδρες διεξαγωγής των φιλικών που αναμένεται να δώσει η ομάδα μας, μετά την ολοκλήρωση του βασικού σταδίου της προετοιμασίας και πριν την έναρξη του πρωταθλήματος της Super League".

TAGS ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ