ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Πρώτη για Ελευθερόπουλο στον Πανθρακικό

Πρώτη για Ελευθερόπουλο στον Πανθρακικό
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος στην πρώτη του προπόνηση ως τεχνικός του Πανθρακικού δούλεψε αρκετά στην τακτική θέλοντας να περάσει κάποια πράγματα ενόψει του ματς με την Καλλονή.

Επιστροφή στους πάγκος της Super League για τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο ο οποίος έπιασε αμέσως δουλειά στον Πανθρακικ μαζί με τον συνεργάτη του Στέλιο Βενετίδη. Οι μέρες εξάλλου που έχει μπροστά του μέχρι την αναμέτρηση με την Καλλονή που θα γίνει την Τετάρτη (23/9) είναι λίγες.

Ο Έλληνας τεχνικός στην πρώτη του προπόνηση με την ομάδα της Κομοτηνής εστίασε στην τακτική θέλοντας να περάσει κάποια δικά του στοιχεία ενόψει της συνέχειας. Φυσικά γνωρίζει ότι τα πράγματα δεν αλλάζουν από τη μια μέρα στην άλλη και θα χρειαστεί δουλειά και επιμονή.

Σε αυτή τη πρώτη προπόνηση ο νεαρός προπονητής δεν είχε στην διάθεση του τους Ιγκόρ, Χασομέρη και Τζάνη οι οποίοι ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Υπό τις οδηγίες του Δημήτρη Ελευθερόπουλου πλέον, ο Πανθρακικός συνεχίζει την προετοιμασία του για το παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής της Super League Ελλάδα 2015-2016, με αντίπαλο την ομάδα της ΑΕΛ Καλλονής (23/09-18:15).

Το πρόγραμμα του Σαββάτου ξεκίνησε με ασκήσεις ενδυνάμωσης και ασκήσεις ταχυδύναμης, υπό την επίβλεψη της τεχνικής ηγεσίας και στη συνέχεια ο νέος προπονητής του Πανθρακικού χώρισε τους ποδοσφαιριστές σε δύο ομάδες.

Μαζί τους δούλεψε για πολλή ώρα στο κομμάτι της μεσοεπιθετικής ανάπτυξης και λειτουργίας τόσο από τα πλάγια όσο και από τον άξονα, ενώ στο τελευταίο μέρος της προπόνησης δούλεψε κι όσον αφορά την ανασταλτική συμπεριφορά της ομάδας με τους παίκτες που αγωνίζονται στις θέσεις της άμυνας.

Πρώτη για Ελευθερόπουλο στον Πανθρακικό
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ατομικά προπονήθηκε ο Δημήτρης Χασομέρης, ο Ίγκορ Ντε Σόουζα που ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο και ο Χρήστος Τζάνης, ο οποίος συνεχίζει το ειδικό πρόγραμμα ενδυνάμωσης, ανεβάζοντας, ωστόσο, καθημερινά ρυθμό.

Η ομάδα μας θα συνεχίσει αύριο την προετοιμασία της για την αναμέτρηση της Τετάρτης, με προπόνηση που θα διεξαχθεί στο αθλητικό κέντρο".

TAGS ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ