ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Πρόβα πρωταθλήματος για τον Πανθρακικό με Ξάνθη

Πρόβα πρωταθλήματος για τον Πανθρακικό με Ξάνθη
Χαβίτο, Πανθρακικός INTIME SPORTS

Το τελευταίο του φιλικό πριν από την πρεμιέρα της Super League με τον Αστέρα Τρίπολης δίνει την Παρασκευή (14/8) ο Πανθρακικός, που αντιμετωπίζει στις 18.45 την Ξάνθη.

Με πρωινή προπόνηση που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Πέμπτης ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Πανθρακικού για το τελευταίο φιλικό παιχνίδι πριν από την έναρξη της Super League Ελλάδα 2015-2016, που θα διεξαχθεί στις 18:45 το απόγευμα της Παρασκευής στην Ξάνθη, με αντίπαλο τη Skoda.

Η προπόνηση ξεκίνησε με τρέξιμο και ζέσταμα με μπάλα και ασκήσεις τεχνικής και τακτικής, ενώ στη συνέχεια οι ποδοσφαιριστές της ομάδας δούλεψαν υπό τις οδηγίες του τεχνικού επιτελείου στην επιθετική ανάπτυξη καθώς και στα τελειώματα των φάσεων. Το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με δίτερμα στα 3/4 του γηπέδου.

Με ατομικό πρόγραμμα συνέχισαν οι Χελιδώνης, Βάλτερ και Ιγκόρ, ενώ ο Γαβριηλίδης έχει πια αφαιρέσει το νάρθηκα που είχε τοποθετηθεί στο πόδι του και έχει αρχίσει αποθεραπεία για τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε αυτό το χρονικό διάστημα. Μετά το τέλος της προπόνησης, ο Μάνουελ Ρόκα ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας για το τελευταίο φιλικό προετοιμασίας πριν τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης.

Αναλυτικά η αποστολή του Πανθρακικού: Αθανασιάδης, Πασχαλάκης, Παπαγεωργίου, Ζδράβος, Μελίσσης, Σερφά, Μπουγαΐδης, Ποτουρίδης, Χρήστου, Παπαχρήστος, Ηλιάδης, Ψάλτης, Σέτι, Μεχία, Λαδάκης, Ροτζέριο, Τζάνης, Μουδούρογλου, Μαρκόπουλος, Χαβίτο, Νικόλτσης, Χασομέρης.

TAGS ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ