ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Μπάντοβιτς, αλλά και Τσιώλης

Μπάντοβιτς, αλλά και Τσιώλης
Μπάντοβιτς INTIME SPORTS

Τη λύση του Μπόζινταρ Μπάντοβιτς μελετά ο Πανθρακικός για τη θέση του προπονητή. Ο Σέρβος είναι το Νο1 φαβορί για να αντικαταστήσει τον Άκη Μάντζιο στα ηνία της ομάδας της Κομοτηνής, εκτός κι αν η διοίκηση αποφασίσει να κάνει την υπέρβαση και πληρώσει το υψηλό κασέ του Τσιώλη.

Ο 45χρονος Μπόζινταρ Μπάντοβιτς είναι πρώτος στη λίστα για να αναλάβει την τεχνική καθοδήγηση του Πανθρακικού. Ο Σέρβος, του οποίου τελευταίος σταθμός ήταν η Buriram United της Ταϊλάνδης, είναι σε προχωρημένες επαφές με τους Θρακιώτες.

Ο Σέρβος τεχνικός, ο οποίος στην Ελλάδα έχει δουλέψει σε Ολυμπιακό Πειραιώς, Κέρκυρα και ΑΕΛ είναι πολύ πιθανό να αποτελέσει τον επόμενο προπονητή του Πανθρακικού και να αντικαταστήσει τον Άκη Μάντζιο, που αποχώρησε. Ο Μπάντοβιτς έχει εργαστεί και στο Αζερμπαϊτζάν (ΦΚ Μπακού), ενώ τελευταίος του σταθμός ήταν η Μπίριραμ Γιουνάιτεντ ΦΚ από την Ταϊλάνδη.

Στη λίστα βρίσκονται και τα ονόματα των Αλέκου Βοσνιάδη, Γιώργου Παράσχου και Δημήτρη Ελευθερόπουλου, αλλά και του Σάκη Τσιώλη που συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες, αν μπει βαθειά το χέρι στην τσέπη.

Οι φίλαθλοι του Πανθρακικού είναι απογοητευμένοι από την πορεία της ομάδας και η διοίκηση σκέφεται την υπέρβαση με τον Τσιώλη, προκειμένου να επιστρέψει ο ενθουσιασμός και να γυρίσει ο κόσμος στο γήπεδο. Ο Καρδιτσιώτης έχει καλές σχέσεις με πολλούς παράγοντες στην πόλη, αφού εκεί έκανε την στρατιωτική θητεία και ταυτόχρονα προνήσεις ως παίκτης.

TAGS ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ