ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Προφυλάσσει Μπαϊκαρά με Νίκη Βόλου

Ο Ντενίζ Μπαϊκαρά μπορεί να ξεπέρασε την θλάση Α΄ βαθμού που είχε κληρονομήσει στο παιχνίδι με την ΑΕΛ Καλλονής ωστόσο σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις θα προφυλαχθεί στο επόμενο παιχνίδι του Πανθρακικού.

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις ο Ντενίζ Μπαϊκαρά θα προφυλαχθεί στο επόμενο παιχνίδι του Πανθρακικού με την Νίκη Βόλου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο. Ο Τούρκος μέσος της ομάδας της Κομοτηνής μπορεί να ξεπέρασε την θλάση Α΄ βαθμού που είχε κληρονομήσει στο παιχνίδι με την ΑΕΛ Καλλονής αλλά ο τεχνικός του Άκης Μάντζιος προτίθεται να μην ρισκάρει την συμμετοχή του.

Ο Μπαϊκαρά μετά το πέρας του παιχνιδιού με την ΑΕΛ Καλλονής έχασε μία σειρά από προπονήσεις του Πανθρακικού ακολουθώντας πρόγραμμα αποθεραπείας ενώ δεν αγωνίστηκε και στο φιλικό του περασμένου Σαββάτου με την Skoda Ξάνθη.

Από την Δευτέρα όμως συμμετέχει κανονικά στις προπονήσεις αλλά ο Μάντζιος δεν φαίνεται διατεθειμένος να τον πιέσει και να κινδυνεύσει με υποτροπή που θα τον αφήσει εκ νέου εκτός δράσης και μεγαλύτερο διάστημα

Για αυτό και ο Μπαϊκαρά δεν υπολογίζεται από τον τεχνικό του Πανθρακικού για το παιχνίδι του Σαββάτου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο με την Νίκη Βόλου για την επανέναρξη του πρωταθλήματος της Super League μετά από σχεδόν τρεις εβδομάδες διακοπής.

Το σίγουρο πάντως είναι ότι η συμμετοχή του ακόμη και στην αποστολή που θα ταξιδέψει μεθαύριο Παρασκευή θα ξεκαθαρίσει μέσα στο επόμενο διήμερο.

TAGS ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ