ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Προανήγγειλε ενίσχυση ο Κυρουβίδης

Προανήγγειλε ενίσχυση ο Κυρουβίδης

Ο Βασίλης Κυρουβίδης, μίλησε στην ιστοσελίδα του Πανθρακικού για την πορεία των μεταγραφικών κινήσεων, αλλά και τις προσθήκες που αναμένονται να υπάρξουν.

Ο τεχνικός διευθυντής του Πανθρακικού, Βασίλης Κυρουβίδης, μίλησε στην ιστοσελίδα της ομάδας για την μέχρι τώρα πορεία των μεταγραφικών κινήσεων, αλλά και τις προσθήκες που αναμένονται να υπάρξουν μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος.

«Στόχος της Διοίκησης αλλά και του προπονητή της ομάδας, Άκη Μάντζιου, ήταν οι προσθήκες στην ομάδα να είναι γρήγορες ώστε να βρίσκονται μαζί μας στην Πολωνία όπου θα διεξαχθούν τα φιλικά παιχνίδια και ένα βασικό και σημαντικό μέρος της προετοιμασίας. Πιστεύω πως στα επόμενα 24ωρα θα έχουμε ακόμη μια κίνηση ενίσχυσης».

Για τον προγραμματισμό και τις γρήγορες προσθήκες, ανέφερε: «Η περσινή καλή χρονιά μας βοήθησε ώστε να προετοιμαστούμε ακόμη καλύτερα. Γνωρίζαμε το τι θέλαμε και έτσι προχωρήσαμε πάντα με την σύμφωνη γνώμη του προπονητή».

Τέλος, αναφέρθηκε και για την περίπτωση του τερματοφύλακα: «Αυτή την στιγμή έχουμε δυο εξαιρετικούς τερματοφύλακες τους Αθανασιάδη και Πασχαλάκη οι οποίοι προπονούνται. Στις προπονήσεις συμμετέχουν και εξαιρετικοί τερματοφύλακες από τα τμήματα υποδομής. Επιζητάμε κάτι πιο έμπειρο ώστε να τους πλαισιώσουμε και πιστεύω θα έχουμε σύντομα εξελίξεις καθώς είμαστε σε καλό δρόμο».

TAGS ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ