ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Ποτουρίδης: "Μία νίκη και όλα αλλάζουν!"

Ποτουρίδης: "Μία νίκη και όλα αλλάζουν!"
Ποτουρίδης INTIME SPORTS

Ο αμυντικός του Πανθρακικού, Γιάννης Ποτουρίδης, μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 και την εκπομπή "Το 10 το κακό" με τους Παντελή Διαμαντόπουλο και Γιάννη Φιλέρη, για το 3-3 με τον ΠΑΟΚ και την δύσκολη σεζόν που διανύουν οι Θρακιώτες.

Για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ: "Όπως ήρθε το αποτέλεσμα και τα τρία γκολ που δεχθήκαμε μας αφήνει μία πικρή γεύση. Δεν είναι εύκολο απέναντι σε έναν μεγάλο αντίπαλο και σε τέτοια έδρα να πετυχαίνεις τρία γκολ. Δεν το περίμενε κανείς πριν το ματς. Ο ΠΑΟΚ έχασε και ευκαιρίες που μπορούσε να καθαρίσει το ματς. Κοιτάμε τα λάθη μας για το μέλλον μας."

Για το γεγονός ότι δυσκολεύονται να βάλουν εύκολα γκολ: "Όπως έχουμε δει και στα προηγούμενα ματς με Ξάνθη και Καλλονή δημιοργήσαμε πολλές φάσεις για να πετύχουμε γκολ, αλλά είχαμε τερματοφύλακες που έβγαλαν δύσκολες φάσεις. Προσπαθούμε και στα ενενήντα λεπτά να κάνουμε αυτά που λέει ο προπονητής."

Για το αν γίνεται να μην κοιτούν την βαθμολογία: "Δεν γίνεται να μη κοιτάς την βαθμολογία. Όλοι είμαστε κοντά και με μία νίκη αλλάζουν πολλά στην βαθμολογία. Για το φινάλε του αγώνα: Δεν το παρατήσαμε και όταν προηγήθηκε ο ΠΑΟΚ 3-2. Πιέσαμε, δημιουργήσαμε φάσεις. Από εκεί και πέρα όλα χάνονται σε ένα παιχνίδι. Από την πρώτη στιγμή που ήρθε ο προπονητής μας είχε πει ενενήντα λεπτά να παλεύουμε και αυτό κάναμε στην Τούμπα."

Για την συνέχεια του πρωταθλήματος: "Κάθε παιχνίδι πιστεύω η ομάδα μου δίνει και κάτι καλύτερο. Με την διακοπή θα δουλέψουμε καλύτερα. Έχουμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι με την ΑΕΚ. Ευελπιστώ να πάρουμε τους τρεις πόντους".

Για το πως "είδε" τον ΠΑΟΚ: "Περίμενα τον ΠΑΟΚ με διαφορετικό σύστημα. Περιμέναμε το 3-5-2, αλλά έκανε την έκπληξη ο κύριος Τούντορ και κατέβασε το 4-4-2. Είχαμε δουλέψει και τα δύο συστήματα, κάναμε αυτό που έπρεπε και είμαστε ευχαριστημένοι."

Για το επεισόδιο με τον Πασχαλάκη και τους Αθανασιάδη - Μακ: "Είναι στο τέλος του παιχνιδιού, έχουν την πίεση του κόσμου οι παίκτες του ΠΑΟΚ. Ο Πασχαλάκης δεν έκανε καθυστερήσεις είχε δεχθεί ένα χτύπημα. Μπήκε μέσα ο προπονητής μας για να τον σηκώσει. Εμείς δεν κάνουμε καθυστερήσεις. Κοιτάμε την ομάδα μας και τίποτα παραπάνω."

Για την πρώην ομάδα του τον Ολυμπιακό: "Ο Ολυμπιακός είναι αυτή την στιγμή ένα σκαλί πιο πάνω απ' όλους. Πάει καλά στο Champions League. Έχει μεγάλο ρόστερ. Βλέπουμε φρέσκους παίκτες. Θα το κάνει καλό η διακοπή, για να ξεκουράσει παίκτες και να συνεχίσει έτσι και εύχομαι να περάσει στους "16"."

Για το ποια ομάδα του έχει κάνει εντύπωση: "Δεν περίμενα τον Πανιώνιο. Είναι συμπαγής ομάδα. Παλεύουν και τα 90 λεπτά. Έχε δείξει θετικό πρόσωπο. Εύχομαι να συνεχίσει έτσι και να καταφέρει ότι μπορεί."

TAGS ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ