ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Ποτουρίδης: "Είμαστε σε καλή περίοδο φόρμας"

Ποτουρίδης: "Είμαστε σε καλή περίοδο φόρμας"
INTIME SPORTS

Συγκεντρωμένος από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό πρέπει να είναι ο Πανθρακικός απέναντι στον Παναιτωλικό, όπως εξήγησε στην κάμερα της NOVA ο Γιάννης Ποτουρίδης.

Με δηλώσεις του στη NOVA, ο Γιάννης Ποτουρίδης του Πανθρακικού ανέφερε πως ο Παναιτωλικός έχει εξαιρετικούς παίκτες, ειδικά από τη μέση και μπροστά και παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο αυτή τη στιγμή πλην του Ολυμπιακού.

Ο Έλληνας αμυντικός, τόνισε:

" Δουλέψαμε καλά για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό. Είναι μια ομάδα που κάνει πολύ καλή πορεία και διαθέτει εξαιρετικούς παίκτες. Εμείς παίζουμε στην έδρα μας και θέλουμε τη νίκη. Είναι ο μοναδικός στόχος για μας. Αυτή τη στιγμή ο Παναιτωλικός παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο πέραν του Ολυμπιακού. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να μην κάνουμε εύκολα λάθη.

Θα πρέπει να έχουμε καλή κυκλοφορία, να είμαστε σωστοί στην άμυνα και θα έχουμε τις ευκαιρίες για να σκοράρουμε στην έδρα μας. Είμαστε σε καλή περίοδο φόρμας και όλοι οι παίκτες είναι υγιείς. Ελπίζω να πάρουμε αυτούς τους τρεις βαθμούς που είναι πολύ σημαντικοί για μας".

TAGS ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ