ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Πιο χαλαροί ρυθμοί μετά το φιλικό για Πανθρακικό

Πιο χαλαροί ρυθμοί μετά το φιλικό για Πανθρακικό

Έπειτα από το φιλικό με την Καβάλα και το ρεπό που είχαν το πρωί της Δευτέρας, οι παίκτες του Πανθρακικού επέστρεψαν στις προπονήσεις το απόγευμα. Διαβάστε τι συνέβη.

Με τους ρυθμούς να είναι χαλαρούς, με δεδομένο πως μια ημέρα πριν έγινε το πρώτο φιλικό παιχνίδι στα πλαίσια της καλοκαιρινής προετοιμασίας, το πρόγραμμα προπόνησης του Πανθρακικού περιελάμβανε για αρχή ασκήσεις ευλυγισίας, κινητικότητας και σταθεροποίησης, ενώ συνεχίστηκε με αερόβιες ασκήσεις με μπάλα. Στο τελευταίο κομμάτι, οι ποδοσφαιριστές δούλεψαν στον τομέα της κατοχής και της κυκλοφορίας της μπάλας στο μισό γήπεδο.

Από την προπόνηση, απουσίασε ο Χρήστος Τζάνης, ο οποίος στο περιθώριο του φιλικού με την Καβάλα δέχθηκε ένα χτύπημα και έτσι πήγε μαζί με το γενικό αρχηγό της ομάδας, Χάρη Μαυρομάτη, στη Δράμα, για να υποβληθεί σε μαγνητική εξέταση. Αντίθετα, στην προετοιμασία ενσωματώθηκε ο Αλφρέδο Μεχία Εσκομπάρ, ύστερα από τη συμμετοχή του στο Golden Cuo 2015 με την Εθνική ομάδα της Ονδούρας.

Παράλληλα, την πρώτη του προπόνηση με τον Πανθρακικό έκανε και το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας, ο Φρανσίσκο Χαβίτο. Αμφότεροι, μετά το ζέσταμα, έκανα ειδικό πρόγραμμα υπό την επίβλεψη του υπεύθυνου φυσικής κατάστασης, Σάκη Παντελίδη. Η προετοιμασία θα συνεχιστεί αύριο (28/7) με πρωινή και απογευματινή προπόνηση.

TAGS ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ