ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Πηγή... τερματοφυλάκων η Κομοτηνή

Πηγή... τερματοφυλάκων η Κομοτηνή

Ο Πανθρακικός άρχισε να βγάζει τερματοφύλακες και ο άνθρωπος που κρύβεται πίσω από τους Αθανασιάδη και Πασχαλάκη είναι ο Γιάννης Πλαβούκος. Διαβάστε το story.

Kαι ξαφνικά ο Πανθρακικός άρχισε να ... βγάζει τερματοφύλακες, αλλά επειδή τίποτα δεν είναι τυχαίο στη ζωή και στον αθλητισμό, πίσω από τους Αθανασιάδη, Πασχαλάκη κρύβεται ο Γιάννης Πλαβούκος, που ετοιμάζει κι άλλες ευχάριστες εκπλήξεις για τους φιλάθλους της Κομοτηνής και όχι μόνο.

Ο προπονητής τερματοφυλάκων, ανέβηκε πέρυσι στην Κομοτηνή ως ένας από τους βασικούς συνεργάτες του Άκη Μάντζιου έχοντας προηγουμένως δουλέψει σε Θρασυβουλο (Κωστάκης-Μπαρτζώκας), Πανιώνιο (Σιδεράκης-Ανέστης), Κέρκυρα (Αναστασόπουλος – Στρατηλάτης), Άρη (Βελλίδης – Διούδης).

Πηγή... τερματοφυλάκων η Κομοτηνή

Από τις πρώτες μέρες η δουλειά του προκάλεσε ενθουσιασμό στη διοίκηση του Πανθρακικού από την ποικιλία των ασκήσεων που αφορούσαν ενδυνάμωση , έκρηξη , αντανακλαστικά , εξόδους , τακτική συμπεριφορά . Παράλληλα επέμενε ιδιαίτερα στο κομμάτι της ψυχολογίας ώστε οι τερματοφύλακες να διατηρούν καθαρό μυαλό για να καθοδηγούν σωστά την άμυνα.

Έτσι όταν οι τραυματισμοί έθεσαν εκτός μάχης τον βασικό τερματοφύλακα του Πανθρακικού Δ. Κουτσόπουλο, την εστία υπερασπίστηκε ο αναγεννημένος Σέρεμετ (2 φορές M.V.P.με Παναθηναϊκό και Πανιώνιο), που λόγω καρτών απουσίασε από κάποια παιχνίδια και τη θέση του πήρε ο 20χρονος Αθανασιάδης (M.V.P. με Βέροια) που κλήθηκε και στην Εθνική Ελπίδων.

Πηγή... τερματοφυλάκων η Κομοτηνή
PHOTOPITHAROULIS

Και ο Αθανασιάδης δεν ήταν η μόνη αποκάλυψη του Πλαβούκου, αφού τις τελευταίες αγωνιστικές την εστία του Πανθρακικού υπερασπίζεται ο 24χρονος Αλεξανδρος Πασχαλάκης που εντάχτηκε στην ομάδα τον Γενάρη του 2014.

Μετα από 3 μήνες δουλειάς ο Μάντζιος τον εμπιστεύτηκε κάτω από τα δοκάρια για να δώσει τον βαθμό της ισοπαλίας με τον Π.Α.Σ. Γιάννενα και να χαρακτηριστεί ως ο M.V.P.του αγώνα με τον Απόλλωνα από τον Lory Sanchez παρά την ήττα του Πανθρακικού με 3-2.

Υπάρχει όμως και συνέχεια. Στα τμήματα υποδομών του Πανθρακικού βρίσκεται ο 14χρονος Τζελέπης , μέλος της Εθνικής Παίδων, ενώ περιμένει την ευκαιρία του και ο 17χρονος Συνοδινός για να στελεχώσει από τώρα την ομάδα των Κ-20 του Πανθρακικού.

Πηγή... τερματοφυλάκων η Κομοτηνή

Όπως μας είπε ο Γιάννης Πλαβούκος "Έχω πάθος με την δουλειά μου και θέλω να δώσω στα νέα παιδιά ότι δεν έδωσαν σε μένα οι προπονητές μου όταν ήμουν στην ενεργό δράση".

Ο Γιάννης Πλαβούκος γεννήθηκε στην Αθήνα το 1967 και αγωνίστηκε στον Αχαρναϊκό , Θρασύβουλο, Ρόδο . Με την εκγύμναση των τερματοφυλάκων ασχολείται από το 1999 και υπήρξε εισηγητής σε πολλά σεμινάρια στην Ελλάδα με θέμα την εξέλιξη του τερματοφύλακα.

TAGS ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ