ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Πεντάδα απόντων, αλλά με Λαδάκη ο Πανθρακικός

Πεντάδα απόντων, αλλά με Λαδάκη ο Πανθρακικός
Μελίσσης, Μάσα INTIME SPORTS

Μελίσσης, Ηλιάδης, Ντιγκινί, Βάλτερ και Μπαϊκαρά έμειναν εκτός για το ματς του Πανθρακικού με τη Βέροια που θα γίνει το Σάββατο (29/8, 19.15). Στην αποστολή συμπεριλήφθηκε, αντίστοιχα, ο Λαδάκης. Ποιοι 18 υπολογίζονται από τον Μανουέλ Ρόκα.

Απρόοπτο στην τελευταία προπόνηση του Πανθρακικού πριν από το ματς του Σαββάτου (29/8, 19.15) με τη Βέροια. Ο Μελίσσης τραυματίστηκε και έμεινε εκτός αποστολής, αν και δεν είναι σοβαρές οι ενοχλήσεις που αντιμετωπίζει. Ο Ηλιάδης έχει υποστεί θλάση και θα μείνει εκτός δράσης για δύο εβδομάδες.

Ο Βάλντερ δεν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του, ούτε και ο Ντιγκινί, ενώ ο Μπαϊκαρά είναι ακόμα ανέτοιμος. Στην αποστολή συμπεριλήφθηκε, αντίθετα, ο Λαδάκης. Το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ έχει ως εξής: " Με προπόνηση που διεξήχθη το απόγευμα της Παρασκευής, ο Πανθρακικός ολοκλήρωσε την προετοιμασία για το παιχνίδι με αντίπαλο τη Βέροια, που θα διεξαχθεί το Σάββατο (29.08.2015-19:15) στο ΔΑΚ Κομοτηνής, στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής της Super League ΕΛΛΑΔΑ 2015-16.

Το πρόγραμμα της τελευταίας προπόνησης άρχισε με ζέσταμα με ασκήσεις τεχνικής και τακτικής με μπάλα, ενώ στη συνέχεια οι ποδοσφαιριστές υπό της οδηγίες του προπονητικού επιτελείου δούλεψαν εντατικά στον τομέα της αμυντικής και της επιθετικής τακτικής, χωρισμένοι σε γκρουπ, ανάλογα με τη θέση που αγωνίζονται. Στο τελευταίο κομμάτι της προπόνησης, μάλιστα, το πρόγραμμα περιλάμβανε και δουλειά στις στημένες φάσεις.

Αμέσως μετά το τέλος της προπόνησης, ο Μάνουελ Ρόκα ανακοίνωσε την 18μελή αποστολή για τον αγώνα του Σαββάτου, με τους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό τιμ να διανυκτερεύουν σε ξενοδοχείο της Κομοτηνής, ενόψει της αυριανής αναμέτρησης.

Αναλυτικά η αποστολή του Πανθρακικού:

Αθανασιάδης, Πασχαλάκης, Ζδράβος, Ποτουρίδης, Χρήστου, Παπαγεωργίου, Σερφά, Μπουγαΐδης, Παπαχρήστος, Λαδάκης, Μεχία, Ροτζέριο, Σέτι, Χαβίτο, Νικόλτσης, Τζάνης, Ίγκορ, Χασομέρης".

TAGS ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ