ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Παρελθόν ο Χατζηνικολάου

Παρελθόν ο Χατζηνικολάου
Χατζηνικολάου ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Λίγες εβδομάδες μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Πανθρακικού, ο Γιάννης Χατζηνικολάου υπέβαλλε την παραίτησή του εξαιτίας σοβαρών προσωπικών λόγων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ακριτικής ΠΑΕ αναφέρει ότι "Η ΠΑΕ Πανθρακικός, αποδεχόμενη το αίτημα του Γιάννη Χατζηνικολάου για την αποχώρησή του από την τεχνική ηγεσία, εξαιτίας σοβαρών προσωπικών λόγων, ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας μαζί του και τον ευχαριστεί για την προσφορά του στην ομάδα".

Ο 51χρονος προπονητής δήλωσε στην ιστοσελίδα της ομάδας: "Για σοβαρούς προσωπικούς λόγους, οι οποίοι δεν είναι δυνατόν να ξεπεραστούν και καθιστούν απολύτως αναγκαίo να βρίσκομαι δίπλα στην οικογένειά μου, ζήτησα από τη διοίκηση της ομάδας να αποχωρήσω από την τεχνική ηγεσία. Λυπάμαι που το έργο μου δε γίνεται να ολοκληρωθεί και εύχομαι ο Πανθρακικός να επανέλθει στις επιτυχίες που του αρμόζουν.

Ευχαριστώ τους ποδοσφαιριστές και όλο το προσωπικό της ομάδας για την άριστη συνεργασία που είχαμε καθώς και ιδιαίτερα τη διοίκηση τόσο για την άψογη συνεργασία μας όσο και για την κατανόηση που έδειξε, αποδεχόμενη το αίτημά μου".

Ο Γιάννης Χατζηνικολάου, που είχε αναλάβει τον Πανθρακικό στις 26/1, κάθισε στον πάγκο σε 7 παιχνίδια μετρώντας μία νίκη (επί του ΠΑΟΚ), μία ισοπαλία και πέντε ήττες.

TAGS ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ