ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Παράταση σε Μάντζιο

Παράταση σε Μάντζιο
INTIME SPORTS

Το ξεκίνημα της φετινής πορείας του Πανθρακικού δεν είναι και το καλύτερο δυνατό με την διοίκηση της ΠΑΕ να στηρίζει τον Άκη Μάντζιο. Ωστόσο το παιχνίδι της Κυριακής στο Αγρίνιο με τον Παναιτωλικό φαντάζει καθοριστικό.

Η διοίκηση της ΠΑΕ Πανθρακικός μπορεί να στηρίζει τον Άκη Μάντζιο παρά το ότι το ξεκίνημα της φετινής πορείας δεν είναι και το καλύτερο δυνατό. Ωστόσο το παιχνίδι της Κυριακής στο Αγρίνιο με τον Παναιτωλικό φαντάζει καθοριστικό.

Μετά την συνάντηση της Δευτέρας μεταξύ της διοίκησης και του Μάντζιου χθες το πρωί προπόνησε κανονικά την ομάδα όπως και σήμερα ανεβάζοντας ρυθμούς εν όψει του εκτός έδρας παιχνιδιού που ακολουθεί.

Ο 45χρονος τεχνικός φαίνεται να είναι την στιγμή αυτή με την πλάτη στον τοίχο με τα δύο επόμενα παιχνίδια, αν όχι μόνο το επόμενο, να αποτελούνε κριτήριο για την παραμονή του.

Το επόμενο είναι αυτό με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο για το πρωτάθλημα της Super League και το μεθεπόμενο με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι για την 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Κυπέλλου.

Ήδη πάντως ακούστηκε το πρώτο όνομα υποψήφιου διαδόχου του Μάντζιου στην τεχνική ηγεσία του Πανθρακικού. Αυτό του πρώην τεχνικού του Ατρόμητου του Γιώργου Παράσχου ενώ είναι πολύ πιθανό να απασχολήσει και του πρώην τεχνικού της Skoda Ξάνθης Σάκη Τσιώλη.

TAGS ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ