ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Παραμένουν εκτός οι Ίγκορ, Τζάνης στον Πανθρακικό

Παραμένουν εκτός οι Ίγκορ, Τζάνης στον Πανθρακικό

Ο Πανθρακικός "τσίμπησε" τον πρώτο του βαθμό εκτός έδρας στο ματς με τον Πανιώνιο και την Τρίτη ξεκίνησε η προετοιμασία για την εντός έδρας αναμέτρηση του Σαββάτου κόντρα στον Λεβαδειακό με αποκλειστικό στόχο το τρίποντο για τους παίκτες του Δημήτρη Ελευθερόπουλου.

Τον πρώτο εκτός έδρας βαθμό της φετινής σεζόν "τσίμπησε' την Κυριακή στη Νέα Σμύρνη ο Πανθρακικός και πλέον άπαντες συγκεντρώνονται στην αναμέτρηση της Κυριακής με τον Λεβαδειακό. Εκεί που στόχος είναι το πρώτο τρίποντο και μια βαθμολογική ανάσα.

Οι παίκτες του Δημήτρη Ελευθερόπουλου ξεκίνησαν την Τρίτη την προετοιμασία τους και το ευχάριστο για το νεαρό τεχνικό είναι πως πλην των απουσιών των Ίγκορ και Τζάνη δεν αντιμετωπίζει άλλα προβλήματα ενώ στις προπονήσεις μετέχει και ο Τζελέπης που επέστρεψε από τις υποχρεώσεις της Εθνικής Παίδων.

Η πρώτη προπόνηση της εβδομάδας ήταν πιο χαλαρή για τους παίκτες του Πανθρακικού που θα ανεβάζουν ρυθμούς καθημερινά. Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Με πρωινή προπόνηση που πραγματοποιήθηκε στο αθλητικό κέντρο του Πανθρακικού, η ομάδα μας συνέχισε την προετοιμασία της για το παιχνίδι της 6ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Super League Ελλάδα 2015-16, με αντίπαλο τον Λεβαδειακό (03/10-16:00).

Το σημερινό πρόγραμμα ήταν λιγότερο έντονο για όσους ποδοσφαιριστές αγωνίστηκαν στην αναμέτρηση της Κυριακής με τον Πανιώνιο και πιο συγκεκριμένα περιλάμβανε προθέρμανση με ασκήσεις ταχυδύναμης και στη συνέχεια ασκήσεις τεχνικής με μπάλα, υπό τις οδηγίες του Δημήτρη Ελευθερόπουλου και των συνεργατών του. Το τελευταίο μέρος της προπόνησης περιλάμβανε δίτερμα στο μισό γήπεδο.

Αξίζει να σημειωθεί πως στις προπονήσεις επέστρεψε ο Γιώργος Τζελέπης. Ο νεαρός τερματοφύλακας της ομάδας μας το προηγούμενο διάστημα συμμετείχε στην αποστολή της Εθνικής Ομάδας Παίδων (U-17), συμβάλλοντας κι αυτός στην επιτυχημένη πορεία του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος στον 8ο προκριματικό όμιλο και την πρόκριση στην επόμενη φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Το ατομικό τους πρόγραμμα, λόγω των τραυματισμών που τους ταλαιπωρούν, ακολούθησαν οι Ίγκορ και Τζάνης.

Οι παίκτες του Πανθρακικού θα προπονηθούν την Τετάρτη στις 11.30 το πρωί στο αθλητικό κέντρο της ομάδας μας".

TAGS ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ