ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Παπαγεωργίου: "Όλοι φταίμε, μας μένει το... γαμώτο"

Παπαγεωργίου: "Όλοι φταίμε, μας μένει το... γαμώτο"
INTIME SPORTS

Ο αμυντικός του Πανθρακικού, Θανάσης Παπαγεωργίου, φιλοξενήθηκε στον Sport24 Radio 103,3 και την εκπομπή "Το 10 το κακό", με τους Παντελή Διαμαντόπουλο και Γιάννη Φιλέρη. Αναλυτικά οι δηλώσεις του (AUDIO).

Για τη νίκη επί του ΠΑΟΚ: «Μου πάει ο ΠΑΟΚ, καθώς έχω πετύχει τέρμα και στην Τούμπα και στην Κομοτηνή. Και στα δύο ματς σήκωσα το κεφάλι και έπιασα ωραία σουτ που μπήκαν γκολ. Οι ποδοσφαιριστές σε κλάσματα δευτερολέπτου πρέπει να παίρνουμε γρήγορες αποφάσεις, όχι μόνο στα τελειώματα των φάσεων, αλλά σε όλη τη διάρκεια του αγώνα πρέπει να είμαστε σε εγρήγορση και να κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Στο 2-1, με ένα κοντρόλ έστρωσα την μπάλα, κοίταξα που είναι ο Βελλίδης, σημάδεψα την απέναντι γωνία και έβαλα ένα ωραίο γκολ».

Για την αντιμετώπιση του ΠΑΟΚ:« Το μεγαλύτερο λάθος του ΠΑΟΚ είναι ότι είχε κακό τρανζίσιον, κακές και αργές επιστροφές. Σίγουρα ο ΠΑΟΚ μπήκε λίγο νωθρά και υπεροπτικά. Ίσως ήταν και λίγο πιο χαλαροί καθώς μπορεί να μη μας θεωρούσαν δυνατούς και ότι μπορούσαμε να τους απειλήσουμε. Επίσης, έβαλαν νωρίς το γκολ και περίμεναν ότι θα πετύχουν άλλο ένα για να τελειώσουν το παιχνίδι. Ο ΠΑΟΚ είχε την κατοχή και τον χτυπήσαμε στις αντεπιθέσεις. Το γκολ που πέτυχαμε ήταν από ελεύθερο του δικού μας τερματοφύλακα. Δεν ήταν ότι έχασε την μπάλα έξω από την περιοχή του ο ΠΑΟΚ. Είδαμε το ματς του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό και κάναμε την ανάλυση του αντιπάλου. Ξέραμε ότι ο ΠΑΟΚ παίζει το συγκεκριμένο σύστημα, έχει πολλούς νέους παίκτες, κάνει πολλές πάσες και έχει την κατοχή. Θέλαμε να τους χτυπήσουμε στις αντεπιθέσεις και να εκμεταλλευτούμε τον κενό χώρο, που αφήνουν όταν αναπτύσσονται».

Για το τι φταίει για την κατάσταση στον Πανθρακικό:« Στα χρόνια που είμαι στην ομάδα, πάντα παλεύουμε να σωθούμε. Τα καταφέρναμε διότι είχαμε οικογενειακό κλίμα και οι παίκτες πάντα έδιναν το 100%. Αν δεν το κάνεις αυτό δεν παίρνεις αποτελέσματα και έτσι η ομάδα έφτασε να πετυχαίνει τους στόχους της και να κάνει μεγάλες νίκες. Ωστόσο φέτος κάτι δεν πήγε καλά. Δεν είχαμε και την τύχη που θέλαμε, χάσαμε δύο «εύκολα» ματς, με τα Γιάννενα και τον Λεβαδειακό, σε παιχνίδια που προηγηθήκαμε. Στο ποδόσφαιρο δεν μπορούμε να μιλάμε με υποθέσεις, αλλά αν είχαμε πάρει αυτά τα δύο παιχνίδια θα ήταν αλλιώς. Επίσης, υπήρχαν και οι τραυματισμοί, με τις απουσίες του Τζάνη και του Ίγκορ και δυσκολευτήκαμε πολύ στο γκολ. Εμείς παλεύουμε κάθε ματς για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και στα περισσότερα παιχνίδια βγαίνουμε με το κεφάλι ψηλά. Σίγουρα μένει το… γαμώτο και αυτό είναι που σε τσούζει. Να προσπαθείς να τα δώσεις όλα και στο τέλος να μην παίρνεις κάτι».

Για τις αλλαγές των προπονητών στην ομάδα:« Δε βοήθησαν, αντιθέτως χειροτέρευσαν την κατάσταση. Με τον Παναιτωλικό δεν ήταν η μόνη μας ευκαιρία, αλλά ήταν μεγάλη, καθώς παίζαμε με παίκτη περισσότερο από το 30′ και είχαμε δύο με τρεις ευκαιρίες για να πετύχουμε κάποιο γκολ. Παράλληλα, δεν αξιοποιήσαμε την έδρα μας όπως πέρσι. Για όλα αυτά δε φταίνε μόνο οι προπονητές, οι παίκτες ή η διοίκηση. Στο τέλος της σεζόν, για το αποτέλεσμα μίας ομάδας συντελούν όλοι, ακόμα και ο φροντιστής και ο υπάλληλος του γραφείου. Όλοι έχουμε κάνει λάθη, οι περισσότεροι έχουμε κάνει την αυτοκριτική μας και έχουμε καταλάβει τι έχει γίνει. Θέλουμε να παίξουμε κάθε ματς με αξιοπρέπεια. Όταν κερδίζεις παιχνίδια, όπως με τον ΠΑΟΚ είναι σα να φωνάζεις ότι είσαι εδώ και προσπαθείς μέχρι την ύστατη στιγμή. Και ό,τι είναι να έρθει ας έρθει. Τα τελευταία χρόνια παίζουμε πάντα με το μαχαίρι στο λαιμό. Κάθε Κυριακή, κάθε ματς το βλέπαμε σαν τελικό, σα να μην υπάρχει αύριο. Καλώς ή κακώς το ποδόσφαιρο είναι ένα σπορ και δεν είναι όλη μας η ζωή. Είναι το επάγγελμά μας, ένα θέαμα για τον κόσμο. Το άγχος που έχω στο γήπεδο δεν το μεταφέρω στο σπίτι».

Για την επόμενη ημέρα της ομάδας:« Δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι για τίποτα. Θέλω να πιστεύω, ότι εφόσον η ομάδα υποβιβαστεί, θα διατηρηθεί στη δεύτερη κατηγορία και θα παλέψει για να ανέβει. Υπάρχει οικογενειακό κλίμα στην ομάδα και άνθρωποι που αγαπούν την ομάδα και είναι κοντά σε αυτή. Αντιπροσωπεύει και διαφημίζει την Κομοτηνή και πολλοί άνθρωποι θέλουν να ασχοληθούν με την ομάδα και να την ανεβάσουν αν όχι την επόμενη, τη μεθεπόμενη σεζόν».

Για τον παίκτη που τον έχει δυσκολέψει:« Ο Ντουρμάζ είναι πολύ καλός και στο πρωτάθλημα και στο μεταξύ μας παιχνίδι. Επίσης, η ταχύτητα του Ροντρίγκεζ τον κάνει έναν από τους καλύτερους του πρωταθλήματος».

Για το ποιος θα κατακτήσει το Τσάμπιονς Λιγκ:« Νομίζω ότι οι δύο ισπανικές ομάδες είναι τα φαβορί. Η Μπαρτσελόνα και η Ρεάλ είναι πολύ δυνατές φέτος, παρότι η Ρεάλ κάποιες στιγμές «χάνει» τον εαυτό της. Ωστόσο, επανήρθε με τα επτά τέρματα που πέτυχε με τη Θέλτα. Θεωρώ ότι είναι δύσκολο η Ρόμα να αποκλείσει τη Ρεάλ».

TAGS ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ