ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Παπαδόπουλος: "Το πιστέψαμε για τη νίκη"

Παπαδόπουλος: "Το πιστέψαμε για τη νίκη"
INTIME SPORTS

Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος μίλησε για το γκολ που πέτυχε επί του Παναθηναϊκού και ποιους παίκτες έχει ξεχωρίσει στο φετινό πρωτάθλημα.

"Το σημαντικό είναι να μιλάς μέσα στο γήπεδο και όχι έξω από αυτό. Επειδή μιλάνε όλοι για μένα και το γκολ που πέτυχα πρέπει να πούμε πως όλα τα παιδιά στην ομάδα έδωσαν το κάτι παραπάνω, το πίστεψαν, το πάλεψαν και πήραμε μια μεγάλη νίκη", είπε αρχικά στον NovaSport fm 94.6 και συνέχισε:

"Δεν αλλάζει τίποτα αυτή η νίκη. Στόχος της ομάδας είναι η παραμονή. Το πρωτάθλημα είναι ιδιαίτερα δύσκολο αφού είναι πολλές οι ομάδες που θα παλέψουν να παραμείνουν στην Σουπερλίγκα. Θέλουμε να δώσουμε χαρά στον κόσμο και θέλουμε να τον δούμε στο γήπεδο στο επόμενο ματς".

Για το πως πήρε την απόφαση να συνεχίσει την καριέρα του στον Πανθρακικό: "Εγώ έχω πάντα διάθεση για ποδόσφαιρο. Μίλησα με τον κόουτς πριν πάω στον Πανθρακικό και για το μόνο που συζητήσαμε είναι πως με πιστεύουν και θέλουν να τους βοηθήσω"

Για το πως αισθάνθηκε για το γκολ που πέτυχε αλλά και τον τρόπο που αγωνίζεται ο Παναθηναϊκός: "Εγώ είμαι χαρούμενος που πέτυχα το γκολ, τίποτα άλλο. Ο Παναθηναϊκός απλά βρέθηκε μπροστά μου. Για μένα ο τρόπος που αγωνίζεται ο Παναθηναϊκός δεν βολεύει τον επιθετικό. Στο σύγχρονο ποδόσφαιρο ο επιθετικός συμμετέχει στο παιχνίδι. Δεν νομίζω πως φταίει ο κεντρικός επιθετικός. Η ομάδα έχει τρεις καλούς παίκτες πίσω από τον επιθετικό που ξέρουν να κρατούν την μπάλα και πρέπει να περιμένει περισσότερα από αυτούς.

Δεν θέλω να πω κάτι για όσα ακολούθησαν".

Για το πως βλέπει το πρωτάθλημα μέχρι τώρα: "Εγώ είμαι αισιόδοξος για το πρωτάθλημα. Σίγουρα οι περισσότερες ομάδες φτιάχτηκαν τις τελευταίες ημέρες, όπως η ΑΕΚ, ο Άρης, ακόμα και η δική μου ομάδα. Αλλά πιστεύω πως όσο περνά ο καιρός θα δούμε καλύτερο πρωτάθλημα".

Για το ποιοι είναι οι στόχοι του και για το αν έχει ξεχωρίσει κάποιον ποδοσφαιριστή: "Από μικρούς σε ηλικία παίκτες έχω ξεχωρίσει τον Γιαννιώτα του Άρη, τον Φούντα της ΑΕΚ. Είναι πολλά τα παιδιά και είναι καλό να παίζουν. Είναι ευκαιρία για εκείνους να εξελιχθούν και να βελτιωθούν, να δείξουν ότι μπορούν.

Στόχος μου είναι να βγάλω μια σεζόν γεμάτη. Να βοηθήσω τον Πανθρακικό να πετύχει τους στόχους της. Θέλω να αισθάνομαι καλά με τον εαυτό μου πάνω από όλα".

TAGS ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ