ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Πανθρακικός... πρωταθλήματος

Πανθρακικός... πρωταθλήματος
Πανθρακικός, Μάρτινς INTIME SPORTS

Με τον Πανιώνιο κοντράρεται το Σάββατο (31/1, 15.00) ο Πανθρακικός, του οποίου η αποστολή δεν θυμίζει σε τίποτα εκείνη που κατέβηκε στο Ηράκλειο για τη ρεβάνς με τον ΟΦΗ. Έμειναν εκτός οι νεοαποκτηθέντες Βιγιαφάνε, Σέτι.

Ο Πανθρακικός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το παιχνίδι της 21ης αγωνιστικής απέναντι στον Πανιώνιο. Η ομάδα του Μάνουελ Ρόκα προπονήθηκε το πρωί της Παρασκευής στην Κομοτηνή και έπειτα αναχώρησε, αεροπορικά μέσω Αλεξανδρούπολης, για την Αθήνα, εκεί όπου θα καταλύσει την Παρασκευή (30/1), ενόψει του αγώνα με τον Πανιώνιο που θα ξεκινήσει στις 15:00 το μεσημέρι του Σαββάτου στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης.

Ο προπονητής του Πανθρακικού πήρε μαζί του στην Αθήνα 18 ποδοσφαιριστές, έχοντας ξεκουράσει αρκετούς από αυτούς, δεδομένου ότι δεν τους είχε συμπεριλάβει για το σκοπό αυτό στην αποστολή του αγώνα κυπέλλου με τον ΟΦΗ. Όπως για παράδειγμα τους Εμπόου, Ποτουρίδη, Μπαϊκαρά, Ρομέου, Τζάνη, Ντιγκινί και Ιγκόρ. Εκτός έμεινε ο Κάσες, όπως και οι νεοαποκτηθέντες Βιγιαφάνε και Σέτι.

Αναλυτικά η αποστολή του Πανθρακικού: Αθανασιάδης, Πασχαλάκης, Ζδράβος-Ρίζος, Παπαγεωργίου, Εμπόου, Ποτουρίδης, Μελίσσης, Τσουμάνης, Ηλιάδης, Μεχία, Ρομέου, Μπαϊκαρά, Χασομέρης, Ντιγκινί, Ροτζέριο, Τζάνης, Μπάλντα, Ίγκορ.

TAGS ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ