ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Παλεύει για φιλικό με τη Γαλατασαράι

Παλεύει για φιλικό με τη Γαλατασαράι
Πανθρακικός INTIME SPORTS

Η διοίκηση του Πανθρακικού βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία για να φέρει στην Κομοτηνή την πρωταθλήτρια Τουρκίας Γαλατασαράι, για φιλικό παιχνίδι τον άλλο μήνα.

Πολύ κοντά σε συμφωνία για να φέρει στην Κομοτηνή την πρωταθλήτρια Τουρκίας, Γαλατασαράι, για φιλικό παιχνίδι τον άλλο μήνα βρίσκεται η διοίκηση του Πανθρακικού.

Μία πρωτοβουλία που έχει να κάνει για να τονώσει το ενδιαφέρον και των φιλάθλων της μειονότητας μεταξύ των μουσουλμάνων της Θράκης. Εξάλλου η Γαλατάσαράι διαθέτει εδώ και 15 χρόνια και επίσημο σύνδεσμο οπαδών στην Θράκη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στις αρχές της περασμένης δεκαετίας είχε επιχειρηθεί να δημιουργηθεί και ομάδα Γαλατασαράι Κομοτηνής με σκοπό να μετάσχει στο τοπικό πρωτάθλημα της ΕΠΣ Θράκης.

Κάτι τέτοιο όμως δεν έγινε γιατί το καταστατικό του δεν αναγνωρίστηκε ποτέ από την ΕΠΟ με το αιτιολογικό ότι είχε ξενόγλωσσο όνομα, κάτι που απαγόρευε ο τότε αθλητικός νόμος.

Κλειδί στην συμφωνία για το συγκεκριμένο φιλικό είναι ο Κομοτηναίος στην καταγωγή προπονητής της τουρκικής ομάδας Χαμζά Χαμζάογλου που γεννήθηκε στην Ροδόπη αλλά μεγάλωσε στην Τουρκία όπου έκανε και καριέρα ως ποδοσφαιριστής της Γαλατασαράι.

Βάσει του υπάρχοντος σχεδιασμού το φιλικό παιχνίδι με την Γαλατασαράι προγραμματίζεται να πραγματοποιηθεί το Σάββατο 28 Μαρτίου, που θα υπάρχει διακοπή στο πρωτάθλημα λόγω των υποχρεώσεων των Εθνικών ομάδων. Για αυτό και η τουρκική ομάδα θα παρουσιαστεί χωρίς τους διεθνείς της.

Παρόλα αυτά στις τάξεις της ομάδας της Κομοτηνής θεωρούν ότι το ΔΑΚ αναμένεται να γεμίσει και με την ομάδα του Μάνουελ Ρόκα να δίνει ένα δυνατό τεστ εν όψει των δύσκολων παιχνιδιών που θα έχει στην Κομοτηνή για το πρωτάθλημα της Super League με Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό.

Στο αγωνιστικό κομμάτι στην διάρκεια της σημερινής ημέρας ο Στέλιος Ηλιάδης υποβλήθηκε σε υπέρηχο στον μυ του, ενώ ο Σοφιάν Σερφά ξεκίνησε τρέξιμο και θα είναι έτοιμος σε έναν μήνα.

Σε καλύτερη κατάσταση έδειξαν από χθες να είναι Νίκος Τσουμάνης και Νικολά Ντικινί, ενώ σήμερα επέστρεψε στην διάθεση του Ισπανού τεχνικού του Πανθρακικού ο Πάπε Εμπό.

TAGS ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ