ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Πάει για προσφυγή ο Μεχία

Πάει για προσφυγή ο Μεχία
Μεχία INTIME SPORTS

Ο μέσος από την Ονδούρα, Αλφρέδο Μεχία, έχει εξουσιοδοτήσει τον δικηγόρο του να καταθέσει προσφυγή κατά της ΠΑΕ Πανθρακικός, προκειμένου να εξασφαλίσει την ελευθερία του από την ομάδα.

Βασικό στέλεχος του εφετινού Πανθρακικού είναι ο Αλφρέδο Μεχία. Ο χαφ από την Ονδούρα, σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, αναμένεται να καταθέσει προσφυγή τη Δευτέρα (2/10) σε βάρος της ΠΑΕ, κυρίως για να μείνει ελεύθερος και να συνεχίσει σε άλλη ομάδα την καριέρα του στο δεύτερο μισό της σεζόν.

Σκοπός του, φυσικά, είναι και να διασφαλίσει χρήματα που του οφείλονται. Ο 25χρονος διεθνής μέσος έχει αγωνιστεί εφέτος και στα οκτώ παιχνίδια των Θρακιωτών, ενώ πέρυσι κατέγραψε 33 συμμετοχές (σημείωσε και 1 γκολ). Ελεύθερος ο Μεχία θα μείνει αν τελεσιδικήσει η υπόθεση και ο Λατινοαμερικανός δικαιωθεί.

Το περασμένο καλοκαίρι το Σιάτλ είχε ενδιαφερθεί για τον ποδοσφαιριστή της ομάδας της Κομοτηνής, αλλά δεν είχε προχωρήσει η περίπτωσή του. Ο Μεχία είναι 20 φορές διεθνής με την Εθνική του ομάδα. Ο Πανθρακικός, στο αγωνιστικό σκέλος, προετοιμάζεται για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα, που θα γίνει την Κυριακή (1/11, 17.15), για την 9η αγωνιστική της Super League.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Χρήστος Μελίσσης, λόγω του τραυματισμού του στον αγώνα με την Ξάνθη. Η προετοιμασία θα συνεχιστεί την Παρασκευή (30/10), με πρωινή προπόνηση.

Follow me on twitter: Dimitris Samolis

TAGS ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ