ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

ΠΑΕ Πανθρακικός: "Λυπούμαστε κ. Ελευθερόπουλε"

ΠΑΕ Πανθρακικός: "Λυπούμαστε κ. Ελευθερόπουλε"
Ελευθερόπουλος

Η ΠΑΕ Πανθρακικός ανακοίνωσε το "διαζύγιο" με τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο, εκτοξεύοντας ωστόσο αιχμές για την "ανακόλουθη συμπεριφορά" του, αλλά και " για τον τρόπο που επιλέξατε να μας ενημερώσετε για την απόφασή σας να αποχωρήσετε".

Θυελλώδης η ολοκλήρωση της συνεργασίας του Πανθρακικού με τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο. Ο νεαρός τεχνικός θα συνεχίσει την καριέρα του στη Βέροια και για τον λόγο αυτόν η ομάδα της Κομοτηνής πέρασε στην αντεπίθεση, χαρακτηρίζοντας τη συμπεριφορά του "ανακόλουθη".

Με βάση την ανακοίνωση του Πανθρακικού, προφανώς ο Ελευθερόπουλος είχε διαψεύσει στους ανθρώπους της ΠΑΕ ότι θα πάει στη Βέροια, κόντρα στα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών . Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Πανθρακικός: "Η ΠΑΕ Πανθρακικός ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή, κ. Δημήτρη Ελευθερόπουλο και τον άμεσο συνεργάτη του, κ. Στέλιο Βενετίδη.

Κύριε Ελευθερόπουλε, παρόλο που λυπούμαστε 1) για την ανακόλουθη συμπεριφορά σας, καθώς, παρά τις διαβεβαιώσεις σας για το αντίθετο, η φημολογία των προηγούμενων ημερών μάλλον δεν ήταν ψευδής, και 2) για τον τρόπο που επιλέξατε να μας ενημερώσετε για την απόφασή σας να αποχωρήσετε από τον Πανθρακικό, σας ευχαριστούμε για την προσφορά σας στην ομάδα μας και σας ευχόμαστε καλή συνέχεια στην επαγγελματική σας πορεία".

Κατά την παραμονή του στους Θρακιώτες ο 40χρονος προπονητής είχε απολογισμό 3 νίκες, 8 ισοπαλίες και 8 ήττες σε 19 παιχνίδια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ