ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Οριστικά παρελθόν Σέρεμετ και Ντιόγκο

Οριστικά παρελθόν Σέρεμετ και Ντιόγκο
INTIME SPORTS

Οι Ντίνο Σέρεμετ και Ντιόγκο Ζορντάο δεν θα συνεχίσουν να αγωνίζονται στον Πανθρακικό για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Οι Νίνο Σέρεμετ και Ντιόγκο Ζορντάο αποτελούν παρελθόν και επίσημα από το ρόστερ του Πανθρακικού μετά από ανακοίνωση της ΠΑΕ.

Οι δύο ποδοσφαιριστές έλυσαν τη συνεργασία τους με την ομάδα της Κομοτηνής και είναι ελεύθεροι να συνεχίσουν σε άλλη ομάδα την καριέρα τους.Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Πανθρακικός ανέφερε τα εξής:

" Η ΠΑΕ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ ευχαριστεί τους ποδοσφαιριστές Ντίνο Σέρεμετ και Ζορντάο Ντιόγκο για την συνεργασία κατά το διάστημα παραμονής τους και εύχεται υγεία, ευτυχία και επιτυχίες στην ποδοσφαιρική τους καριέρα".

Μία εξέλιξη που μόνο έκπληξη δεν προκάλεσε καθώς ο Σλοβένος τερματοφύλακας δεν ήταν στα πλάνα του Άκη Μάντζιου, ενώ όσον αφορά τον Πορτογάλο αριστερό μπακ υπήρξε διαφωνία και από το Σάββατο τελούσε σε υποχρεωτική άδεια.

Οι κινήσεις αυτές της ΠΑΕ Πανθρακικός δείχνουν ότι η ομάδα της Κομοτηνής κινείται για έναν έμπειρο τερματοφύλακα – καταρχήν από το εξωτερικό – που θα πλαισιώσει τους Αθανασιάδη και Πασχαλάκη αφού και ο έμπειρος Δημήτρης Κουτσόπουλος δεν είναι στα πλάνα του Μάντζιου.

Κι όσο για την ενίσχυση της θέσης του αριστερού μπακ-χαφ το όνομα του Νίκου Τσουμάνη του Άρη και πρώην της Skoda Ξανθης και της Κέρκυρας όπου μάλιστα την περσινή χρονιά συνεργάστηκε και με τον Μάντζιο είναι σε πρώτο πλάνο.

TAGS ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ