ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Ο Βαντενμπρόεκ βοηθός του Ρόκα

Ο Βαντενμπρόεκ βοηθός του Ρόκα
Βαντενμπρόεκ INTIME SPORTS

Μετά την πρόσληψη του γυμναστή Σάκη Παντελίδη και την παραμονή του Γιάννη Πλαβούκου, ο Μανουέλ Ρόκα πήρε ως βοηθό του στον πάγκο του Πανθρακικού τον Σβεν Βαντεμπρόεκ. Στην Κομοτηνή ο Σερφά.

Ο Μανουέλ Ρόκα πήρε ως βοηθό του στον πάγκο του Πανθρακικού τον Βέλγο Σβεν Βαντεμπρόεκ μετά την πρόσληψη του γυμναστή Σάκη Παντελίδη και την παραμονή του Γιάννη Πλαβούκου. Ο 38χρονος πριν από λίγο καιρό ήταν πρώτος προπονητής στη Νίκη Βόλου, στα παιχνίδια με Εργοτέλη και Παναθηναϊκό, αν και εκεί ξεκίνησε ως βοηθός του Ολλανδού Βίλιαμ Φλουτ.

Ο Βαντεμπρόεκ ήρθε για πρώτη φορά στην Ελλάδα την περασμένη δεκαετία, ως ποδοσφαιριστής ενώ την περσινή αγωνιστική χρονιά είχε εργαστεί στον Φωστήρα, ως βοηθός και στη συνέχεια ως πρώτος προπονητής. Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Πανθρακικός έκανε προπόνηση χθες το πρωί στο ΔΑΚ με αυτή να συνδυάστηκε ένα δυνατό "εσωτερικό" διπλό που διεξήχθη μεταξύ των ποδοσφαιριστών της πρώτης ομάδας με αρκετά παιδιά της Κ20, αντί να δώσει ένα ευκολότερο φιλικό με την Κ20.

Σε μία μέρα όπου και ο ίδιος ο Ρόκα θα προτιμούσε ένα φιλικό με κάποιον πιο δυνατό αντίπαλο ελέω της διακοπής λόγω της δεύτερης συνεχόμενης αναβολής στο πρωτάθλημα της Super League αλλά αυτό δεν κατέστη δυνατό. Μεταξύ άλλων δεν προτιμήθηκε ένα φιλικό παιχνίδι με τον εκ των πρωτοπόρων στην Γ΄ Εθνική Έβρο Σουφλίου όπως είχε κυκλοφορήσει την Παρασκευή.

Ωστόσο η εκ νέου αναβολή της διεξαγωγής του πρωταθλήματος της Super League φαίνεται να ικανοποιεί τον Ρόκα που περάσει την φιλοσοφία του στους ποδοσφαιριστές του σε συνδυασμό με την επιστροφή του Σερφά.

Ο Γαλλοαλγερινός κεντρικός αμυντικός έχει την ευκαιρία να ξεπεράσει τον τραυματισμό του και να μη χάσει κάποιο παιχνίδι. Ακόμη και το επόμενο κόντρα στον Ατρόμητο. Μάλιστα ήδη ο Σερφά έχοντας επιστρέψει από την άδειά του στη Γαλλία συνεχίζει ατομικό πρόγραμμα το οποίο γίνεται υπό την επίβλεψη του νέου γυμναστή του Πανθρακικού Σάκη Παντελίδη.

TAGS ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ