ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Ο Πανθρακικός ανακοίνωσε τον Μπουγαΐδη

Ο Πανθρακικός ανακοίνωσε τον Μπουγαΐδη
Μπουγαΐδης

Και τυπικά παίκτης του Πανθρακικού είναι ο Μαυρουδής Μπουγαΐδης. Ο 22χρονος κεντρικός αμυντικός υπέγραψε διετές συμβόλαιο στην ομάδα της Κομοτηνής και ανέφερε μεταξύ άλλων: "Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό. Είμαι πολύ χαρούμενος".

Ύστερα από μία σεζόν εκτός Ελλάδας, ο Μαυρουδής Μπουγαΐδη επέστρεψε για λογαριασμό του Πανθρακικού. Ο 22χρονος αμυντικός υπέγραψε στους Θρακιώτες, οι οποίοι ανακοίνωσαν την απόκτησή του. Ο Μπουγαΐδης είναι το έβδομο απόκτημα της ομάδας της Κομοτηνής, μετά τους Παπαχρήστο, Γαβριηλίδη, Μπαλούφο, Μουδούρογλου, Μαρκόπουλο και Νικόλτση.

Η ανακοίνωση: "Η ΠΑΕ Πανθρακικός ανακοινώνει την απόκτηση του Μαυρουδή Μπουγαΐδη, ο οποίος θα φοράει τη φανέλα της ομάδας μας για τα επόμενα δύο χρόνια". Στις πρώτες του δηλώσεις ο Μπουγαΐδης σχολίασε: "Είμαι πολύ χαρούμενος για τη μεταγραφή μου στον Πανθρακικό. Είναι ένα υγιές σωματείο, με καλή οργάνωση και προοπτική, που έχει αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκεται στη Super League. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό, ώστε η νέα μου ομάδα να πετύχει τους στόχους που έχει θέσει για τη φετινή χρονιά".

Ο Μαυρούδης Μπουγαΐδης γεννήθηκε την 1η Ιουνίου του 1993 στο Ξηροχώρι Θεσσαλονίκης, είναι διεθνής και αγωνίζεται στο κέντρο της άμυνας.Έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στον Άγιο Αθανάσιο Θεσσαλονίκης, στα 14 του χρόνια έπαιξε για ένα χρόνο στον Αγροτικό Αστέρα και στα 15 του υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο, με την ομάδα του Άρη Θεσσαλονίκης, όπου αγωνίστηκε μέχρι το καλοκαίρι του 2011.

Συνέχισε την καριέρα του στην ΑΕΚ για δύο χρόνια (2011-2013) και το καλοκαίρι του 2013 αγωνίστηκε για πρώτη φορά εκτός Ελλάδας, παίρνοντας μεταγραφή για τη Γρανάδα. Μετά το πρώτο εξάμηνο στην Ισπανία επέστρεψε ως δανεικός στον Άρη, ενώ πέρυσι έπαιξε, ως δανεικός από τη Γρανάδα, στη Λέχια Γκντανσκ.

TAGS ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ