ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Ο Ιγκόρ γλίτωσε την θλάση

Ο Ιγκόρ γλίτωσε την θλάση
Ιγκόρ INTIME SPORTS

Ο Μανουέλ Ρόκα αφού ανησύχησε για την συμμετοχή του Ιγκόρ Ντε Σόουζα στο παιχνίδι της Κυριακής(5/4) Πανθρακικός - Εργοτέλης στο Παγκρήτιο, τελικά ηρέμησε μετά το αποτέλεσμα της εξέτασής του.

Το αποτέλεσμα της εξέτασης του Ιγκόρ Ντε Σόουζα ηρέμησε τον Μανουέλ Ρόκα καθώς ο τεχνικός του Πανθρακικού μπορεί να τον υπολογίζει για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο.

Ο Ισπανός επιθετικός της ομάδας της Κομοτηνής που κληρονόμησε ενόχληση στον δικέφαλό του από το διεθνές φιλικό παιχνίδι της Κυριακής κόντρα στην Γαλατασαράι στην Κωνσταντινούπολη έδειξε ότι γλίτωσε την θλάση.

Η ενόχληση ωστόσο που έχει στον δικέφαλό του προέρχεται από την πλάτη του και για αυτό υπάρχει το ενδεχόμενο να μην προπονηθεί εκτός από σήμερα και αύριο ακολουθώντας πρόγραμμα θεραπείας.

Ωστόσο ο Ρόκα θεωρεί δεδομένο ότι ο Ιγκόρ θα είναι στην αποστολή έχοντας για μοναδικό του απόντα τον Σοφιάν Σερφά που είναι να επιστρέψει μετά το Πάσχα.

Χωρίς όμως και αυτό να είναι πάλι σίγουρο. Αν δηλαδή θα αγωνιστεί ξανά μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου.Στα ευχάριστα για τον τεχνικό του Πανθρακικού από το φιλικό της Κυριακής με την Γαλατασαράι ήταν το γεγονός ότι ο Γιάννης Χρήστου πήρε χρόνο συμμετοχής και είναι με την σειρά του στα πλάνα για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Εργοτέλη.

TAGS ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ