ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Ο Ελληνογερμανός Γιούδας στον Πανθρακικό

Ο Ελληνογερμανός Γιούδας στον Πανθρακικό
Γκιούντας

Στον Πανθρακικό για τον επόμενο 1,5 χρόνο θα ανήκει, σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, ο Ελληνογερμανός τερματοφύλακας, Τρύφων Γιούδας. Το βιογραφικό του ύψους 1.90 γκολκίπερ, που θα παίξει για πρώτη φορά στην Ελλάδα (PHOTO, VIDEO).

Ο Γιώργος Αθανασιάδης έχει "κλείσει" στον Αστέρα, στον οποίο θα παίξει από το καλοκαίρι και μετά. Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης έδωσε τα χέρια με τον ΠΑΣ Γιάννινα, στον οποίο υπέγραψε για 2,5 χρόνια. Ο Νέστορας Γκέκας έλυσε το συμβόλαιό με τον Πανθρακικό και έτσι η ομάδα ξέμεινε από γκολκίπερ.

Η διοίκηση από κοινού με το προπονητικό τιμ βγήκε στην αγορά για την εξεύρεση τερματοφύλακα και σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, η λύση βρέθηκε στο πρόσωπο του Τρύφωνα - Άγγελου Γιούδα. Ο Ελληνογερμανός είναι γεννημένος στις 18 Φεβρουαρίου το 1993 και για πρώτη φορά θα παίξει σε ελληνική ομάδα.

Ο Ελληνογερμανός Γιούδας στον Πανθρακικό

Ο ποδοσφαιριστής κατάγεται από τη Θεσσαλονίκη, αλλά από μικρή ηλικία ζούσε στη Γερμανία. Στα 14 εντάχθηκε στην BFCPreussen, ενώ από τα 17 μέχρι τα 22 έπαιζε στην ακαδημία της Μπραουνσβάιγκ. Ακολούθησε η Hammer SpVg (Oberliga) και η Hertha 03. Ο Γιούδας υπέγραψε το βράδυ της Πέμπτης (28/1) για 1,5 χρόνο στην ομάδα της Κομοτηνής.

Τις τελευταίες μέρες ο ύψους 1.90 γκολκίπερ πέρασε από το μιροσκόπιο του προπονητή τερματοφυλάκων της ΠΑΕ Πανθρακικός, Θόδωρου Κάντα, ο οποίος έμεινε ικανοποιημένος με όσα είδε από τον παίκτη και εισηγήθηκε στη διοίκηση να αποκτηθεί.

Follow me on twitter: Dimitris Samolis

TAGS ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ