ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Νίκη πάση θυσία

Νίκη πάση θυσία
INTIME SPORTS

Ο Πανθρακικός θα υποδεχθεί αύριο στις 15:00 την Βέροια στην Κομοτηνή με απόντες για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι τους Σερφά και Ίγκορ θέλοντας πάση θυσία το τρίποντο της νίκης.

Ο Πανθρακικός θέλοντας πάση θυσία το τρίποντο της νίκης θα υποδεχθεί αύριο στις 15:00 την Βέροια στην Κομοτηνή με απόντες για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι τους Σερφά και Ίγκορ. Στο τελευταίο παιχνίδι του 2014 απέναντι στην «Βασίλισσα του βορρά» στην αποστολή συμπεριλήφθηκε και ο Αφρικανός Οκάτσι που πιθανότατα θα είναι η τελευταία του εμφάνιση στην ομάδα της Κομοτηνής.

Οι Σερφά και Ίγκορ που στα τελευταία παιχνίδια δεν μπόρεσαν να συμμετάσχουν λόγω τραυματισμού παρά την βελτίωση της κατάστασης τους δεν μπόρεσαν να ξεπεράσουνε 100% τα προβλήματα τους με αποτέλεσμα να μείνουνε εκτός αποστολής.

Στην τελευταία προπόνηση του Πανθρακικού ο Μάνουελ Ρόκα τόνισε τα σημεία που θα πρέπει να προσέξουν απέναντι στην Βέροια έτσι ώστε να κλείσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις επίσημες αγωνιστικές τους υποχρεώσεις.

Αναλυτικά η αποστολή του Πανθρακικού που απαρτίζεται από 19 ποδοσφαιριστές έχει ως εξής: Πασχαλάκης, Αθανασιάδης, Αράμπα, Χρήστου, Ποτουρίδης, Εμπόου, Ζδράβος – Ρίζος, Παπαγεωργίου, Τσουμάνης, Χασομέρης, Μπαίκαρά, Μεχία, Λαδάκης, Πέρεζ, Τζάνης, Κάσες, Ρομέου, Ντιγκινί και Οκάτσι.

TAGS ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ