ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Νίκη για να παραμείνει "ζωντανός" θέλει ο Πανθρακικός

Νίκη για να παραμείνει "ζωντανός" θέλει ο Πανθρακικός
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Πανθρακικός μετά την επικράτηση του επί του ΠΑΟΚ θέλει το τρίποντο και κόντρα στην ΑΕΚ για να διατηρήσει "ζωντανές" τις όποιες ελπίδες έχει για παραμονή.

Η νίκη της περασμένης αγωνιστικής επί του ΠΑΟΚ αναπτέρωσε τις ελπίδες των παικτών της ομάδας του Πανθρακικού για παραμονή στη Super League. Για να παραμείνει "ζωντανή" η ομάδα του Γιάννη Χατζηνικολάου θα πρέπει να πάρει το τρίποντο και την Δευτέρα (14/3) κόντρα στην ΑΕΚ σε ένα πολύ πιο δύσκολο ματς.

Φέτος εξάλλου η ομάδα της Κομοτηνής έχει κερδίσει τον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ και θα αγωνιστεί κόντρα στους "κιτρινόμαυρους" με ανεβασμένη ψυχολογία.

Ο Πανθρακικός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την εκτός έδρας αναμέτρησης της 26ης αγωνιστικής και εν συνεχεία ο Γιάννης Χατζηνικολάου ανακοίνωσε την αποστολή στην οποία συμπεριέλαβε τους Μελίσση, Χρήστου και Χασομέρη που δεν ήταν στη διάθεση του στο ματς με τον ΠΑΟΚ:

Η αποστολή του Πανθρακικού:Αθανασιάδης, Τζελέπης, Παπαγεωργίου, Μπουγαΐδης, Μελίσσης, Ποτουρίδης, Πεταυράκης, Χρήστου, Λαδάκης, Ηλιάδης, Τσιάρας, Γαβριηλίδης, Μπαϊκαρά, Φωτάκης, Μουδούρογλου, Ντιγκινί, Χασομέρης, Ίγκορ.

Αντίθετα εκτός μεταξύ άλλων έμειναν οι Μεχία, Ροτζέριο, Χαβίτο, Νικόλτσης, Γιούδας, Ζδράβος, Ρούσσος και ο τραυματίας Τζάνης.

Νίκη για να παραμείνει "ζωντανός" θέλει ο Πανθρακικός

Photo Credits: Action images

TAGS ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ