ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Νέος προπονητής στον Πανθρακικό ο Ανυφαντάκης

Νέος προπονητής στον Πανθρακικό ο Ανυφαντάκης

Σε συμφωνία με τον Κώστα Ανυφαντάκη ήρθαν στον Πανθρακικό ενώ ο μεγαλομέτοχος του συλλόγου Τάσος Καραολάνης με προσωπική του δήλωση έθεσε τον στόχο για την επόμενη μέρα της ομάδας της Κομοτηνής.

Ο Πανθρακικός δεν τα κατάφερε τη φετινή σεζόν και από του χρόνου θα αγωνίζεται στην Football League. Οι άνθρωποι της ομάδας της Κομοτηνής έχουν βάλει ως πρώτο στόχο την οικονομική εξυγίανση του Πανθρακικού και τονίζουν ότι θα αποκτηθούν παίκτες φιλόδοξοι και ικανοί να κρατήσουν την ομάδα στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Ο ισχυρός άνδρας της ομάδας Τάσος Καραολάνης έκανε μάλιστα και σχετική δήλωση που αναφέρεται στην επόμενη μέρα του συλλόγου ενώ ανακοινώθηκε και ο νέος τεχνικός του συλλόγου ο οποίος θα είναι ο Κώστας Ανυφαντάκης.

Η σχετική ανακοίνωση ανέφερε:

"Η ΠΑΕ Πανθρακικός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή κ. Κώστα Ανυφαντάκη. Άμεσος συνεργάτης του κ. Ανυφαντάκη στην τεχνική ηγεσία της ομάδας θα είναι ο κ. Παναγιώτης Διακάκης.

Ο νέος τεχνικός του Πανθρακικού προέβη στην ακόλουθη δήλωση στο panthrakikos.com:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη διοίκηση του Πανθρακικού για την εμπιστοσύνη που μου δείχνει. Στο νέο κύκλο που αρχίζει πλέον για τον Πανθρακικό, έπειτα από τον υποβιβασμό της ομάδας, η πρόκληση που παρουσιάζεται μπροστά μας είναι να δουλέψουμε σκλρά για να δημιουργήσουμε ένα σύνολο ανταγωνιστικό, φιλόδοξο, με υψηλό κίνητρο».

Όσο για το προφίλ του αυτό έχει ως εξής σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα του Πανθρακικού:

"Ο Κώστας Ανυφαντάκης γεννήθηκε στο Ρέθυμνο στις 29 Οκτωβρίου 1971. Έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στον Κεραυνό Ρεθύμνου (1984-1988), ως κεντρικός μέσος, και στη συνέχεια αγωνίστηκε για μια διετία στα Χανιά (1988-1990) στην Γ' εθνική κατηγορία. Ακολούθως φόρεσε μια τετραετία (1990-1994) τη φανέλα της Ένωσης Ρεθύμνου (ΕΑΡ), παίζοντας στη Β' εθνική κατηγορία, ενώ τη σεζόν 1994-1995 προσέφερε τις υπηρεσίες του στον Αθηναϊκό (Α' εθνική). Ένα χρόνο αργότερα επανήλθε στην ΕΑΡ, μένοντας σε αυτήν ως το 1998, για να αγωνιστεί έπειτα στον Άγιο Νικόλαο, όπου το 1999 ολοκλήρωσε, μάλιστα, την καριέρα του. Συνολικά, ως ποδοσφαιριστής, πραγματοποίησε 233 συμμετοχές, σκοράροντας 60 τέρματα.

Νέος προπονητής στον Πανθρακικό ο Ανυφαντάκης

Η προπονητική του διαδρομή ξεκίνησε στην ΕΑΡ στην Γ' εθνική το 1999. Από το 2000 ως το 2005 και από το 2006 ως και το 2010 ασχολήθηκε με τα τμήματα υποδομής του Ρεθύμνου ΠΣ, ακαδημίας ποδοσφαίρου στην ίδρυση της οποίας συμμετείχε ενεργά ο ίδιος, ενώ για μια χρονιά, στο μεσοδιάστημα (2005-2006), δούλεψε στην Δ' εθνική στον Αστέρα Ρεθύμνου. Τη σεζόν 2011-2012 εργάστηκε στην ομάδα νέων (U-19) της Επισκοπής Ρεθύμνου, ενώ από το 2012 μέχρι το 2015 καθοδήγησε την πρώτη ομάδα της Επισκοπής στο πρωτάθλημα της Football League. Τελευταίος «σταθμός» της προπονητικής του καριέρας ήταν η γειτονική Καβάλα, στο πρωτάθλημα της Football League 2, όπου παρέμεινε από το Φεβρουάριο ως το Δεκέμβριο του 2015".

Καραολάνης: Όλη η πόλη μια ομάδα

Ο μεγαλομέτοχος του συλλόγου Τάσος Καραολάνης με γραπτή δήλωση του αναφέρθηκε στην επόμενη μέρα του συλλόγου, τις φιλοδοξίες του ενώ κάλεσε σε συστράτευση τους και φιλάθλους της ομάδας αναφέροντας:

"Η περασμένη αγωνιστική περίοδος δεν είχε την κατάληξη που θα ήθελε καθένας που πονάει και αγαπάει τον Πανθρακικό. Ωστόσο, ξέρουμε πολύ καλά ότι, όπως συμβαίνει στη ζωή, έτσι και στο ποδόσφαιρο, χαρά χωρίς πόνο δεν είναι δυνατόν να υπάρξει. Τα δύσκολα είναι μπροστά μας, αλλά δεν πρόκειται να σταματήσουμε να «ματώνουμε» και να παλεύουμε σκληρά με όλες μας τις δυνάμεις. Εξάλλου, αυτό είναι το χρέος που εδώ και μια δεκαετία σχεδόν έχουμε αναλάβει απέναντι στην ιστορία του Πανθρακικού, τα ιδανικά που πρεσβεύει η ομάδα μας, τους φιλάθλους, τον τόπο μας!

Προχωράμε στην επόμενη μέρα, αναλαμβάνοντας την ευθύνη που μας αναλογεί και προσπαθώντας να γίνουμε καλύτεροι μαθαίνοντας από τα λάθη μας. Ο προγραμματισμός για τη νέα σεζόν βασίζεται στο στόχο που έχουμε θέσει για την οικονομική εξυγίανση του Πανθρακικού, έτσι ώστε να διασφαλίσουμε το μέλλον της ομάδας μας και να καταστήσουμε εφικτή την παρουσία της στις επαγγελματικές κατηγορίες του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Η υλοποίηση του σχεδιασμού για την αγωνιστική περίοδο 2016-2017 ξεκινάει με την ανακοίνωση της συμφωνίας μας με τον κ. Κώστα Ανυφαντάκη, ο οποίος αποτελεί το νέο προπονητή του Πανθρακικού. Στο αγωνιστικό επίπεδο ο στόχος μας είναι η δημιουργία ενός ανταγωνιστικού συνόλου, καθώς επίσης και μιας βάσης φιλόδοξων και ποιοτικών ποδοσφαιριστών, που θα μάχονται για την ομάδα μας σε κάθε αγώνα τα επόμενα χρόνια.

Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας σοφότεροι και με σαφείς στόχους. Ορμώμενοι από την αγάπη μας για την ομάδα, την οποία μοιραζόμαστε με καθέναν που έχει χαρεί με τις επιτυχίες του Πανθρακικού ή έχει πονέσει στις δύσκολες στιγμές.

Στην προσπάθειά μας σας έχουμε όλους ανάγκη, περισσότερο από ποτέ. Η κοινή μας αγάπη για τον Πανθρακικό, για ό,τι αντιπροσωπεύει ο πυρσός στο μέρος της καρδιάς, μας ενώνει και πρέπει να παραμερίζει ό,τι ενδεχομένως μας χώρισε με κάποιους. Το συναίσθημα αυτό είναι η κινητήριος δύναμη προκειμένου το σύνθημα «ΟΛΗ Η ΠΟΛΗ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ» να γίνει πράξη ξανά και ενωμένοι να συνεχίσουμε «την πόλη να στολίζουμε με δόξα, με δόξα και τιμές»!

TAGS ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ