ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Μουνάφο: "Μην μας ξεγράφετε"

Μουνάφο: "Μην μας ξεγράφετε"
INTIME SPORTS

Ο Χουάν Μουνάφο δηλώνει ότι ο Πανθρακικός δεν πρέπει να θεωρείται ξεγραμμένος στον αγώνα με τον Άρη. Διαβάστε τις δηλώσεις του.

Μιλώντας στην εφημερίδα "Sportday" o Αργεντίνος παίκτης του Πανθρακικού Χουάν Μουνάφο αναφέρθηκε στην πορεία της ομάδας της Κομοτηνής και στο σημαντικό παιχνίδι με τον Άρη.

Απόσπασμα της συνέντευξης του Χουάν Μουνάφο:

Η ομάδα στον πρώτο γύρο τελείωσε με 20 βαθμούς και 4 στροφές πριν το τέλος βρίσκεται στους 26. Τι άλλαξε και έγινε φτωχή η συγκομιδή βαθμών;

" Σίγουρα αυτό είναι κάτι που μας προβληματίζει. Δεν άλλαξε κάτι στον τρόπο παιχνιδιού, ωστόσο πολύ απλά δεν μας βγήκαν τα παιχνίδια όπως θέλαμε. Σε πολλά παιχνίδια μπορούσαμε να είχαμε συγκεντρώσει πολλούς περισσότερους από αυτούς που δικαιούμασταν.

Όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν, δεν κερδίζουμε κάτι με το να αναλύουμε ποιος και τι έφταιξε, κρατάμε την τύχη στα χέρια μας και στις 4 τελευταίες αγωνιστικές είμαστε αποφασισμένοι να δώσουμε όλες τις δυνάμεις μας στο γήπεδο και να πάρουμε όσους βαθμούς είναι αρκετοί για να σώσουμε την παρτίδα. Είμαι αισιόδοξος πως στο διάστημα που απομένει μέσα από ομαδική δουλειά θα βγει το επιθυμητό αποτέλεσμα στον αγωνιστικό χώρο".

Πόσα σας πιέζει που βρίσκεστε μόλις έναν βαθμό πάνω από την επικίνδυνη ζώνη και αντιμετωπίζετε την ομάδα που σας ακολουθεί την επόμενη αγωνιστική, τον Άρη;

ο ποδόσφαιρο και γενικότερα ο αθλητισμός απαιτούν να έχεις ψυχραιμία, έτσι ώστε να ανταπεξέρχεσαι σε δύσκολες συνθήκες, όπως είναι αυτή που βρισκόμαστε τώρα. Έχουμε κάνει φέτος σημαντικές νίκες, καλές εμφανίσεις και σε αυτό στοχεύουμε αυτήν την φορά, δηλαδή να κάνουμε αντίστοιχα πράγματα στις 4 τελευταίες αγωνιστικές και να σώσουμε την ομάδα.

Σίγουρα δεν είναι ότι καλύτερο να νιώθεις πως είσαι μόλις έναν βαθμό πάνω από τη ζώνη αλλά σε μένα προσωπικά, όπως και στους συμπαίχτες μου, μας αρέσουν τα δύσκολα. Και επειδή το επόμενο Σάββατο αντιμετωπίζουμε την ομάδα που βρίσκεται έναν βαθμό κάτω από εμάς, σίγουρα αυτό που μπορώ να δεσμευτώ είναι πως θα κάνουμε κατάθεση ψυχής στο γήπεδο για να πάρουμε τη νίκη".

Πώς είναι οι σχέσεις σας με το προπονητικό επιτελείο;

" Ο προπονητής Παύλος Δερμιτζάκης και όλο το τεχνικό επιτελείο δουλεύει καθημερινά πάρα πολύ, έτσι ώστε να βγει καλό αποτέλεσμα στο γήπεδο. Σίγουρα και αυτοί είναι στενοχωρημένοι για τα άσχημα αποτελέσματα, ωστόσο έχουμε μιλήσει στα αποδυτήρια και έχουμε πει πως όλοι θα κάνουμε τα αδύνατα δυνατά για να σώσουμε την ομάδα. Σε γενικές γραμμές υπάρχει μία σχέση συνεργασίας ενώ ο κόουτς προσπαθεί να μας ανεβάσει την ψυχολογία μας, που μετά τα άσχημα αποτελέσματα είναι πεσμένη".

TAGS ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ