ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Μόνο ο Ποτουρίδης εκτός στον Πανθρακικό

Μόνο ο Ποτουρίδης εκτός στον Πανθρακικό
INTIME SPORTS

Οι παίκτες του Πανθρακικού επέστρεψαν στις προπονήσεις την Δευτέρα του Πάσχα καθώς την Τετάρτη (15/4) θα διεξαχθεί η εξ αναβολής αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό.

Δυο πολύ δύσκολα παιχνίδια σε διάστημα ολίγων ημερών που θα κρίνουν κατά πολύ και την παραμονή ή μη του Πανθρακικού στην Super League δίνει η ομάδα της Κομοτηνής. Την Τετάρτη (15/4) υπάρχει το εξ αναβολής παιχνίδι με τον Ολυμπιακό ενώ την Κυριακή (19/4) η αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό.

Οι παίκτες του Μάνουελ Ρόκα λόγω του αγώνα της Τετάρτης επανήλθαν την Δευτέρα του Πάσχα στις προπονήσεις με τον Ισπανό τεχνικό να βλέπει όλους τους παίκτες πλην του Ποτουρίδη να δίνουν το παρών στο πρόγραμμα.

Οι ποδοσφαιριστές του Πανθρακικού θα προπονηθούν και την Τρίτη και εν συνεχεία ο Ρόκα θα ανακοινώσει τους εκλεκτούς για για το ματς της Τετάρτης (15/4).

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Ο Πανθρακικός συνεχίζει την προετοιμασία του για το εξ αναβολής εντός έδρας παιχνίδι της προσεχούς Τετάρτη, με αντίπαλο τον Ολυμπιακό.

Οι ποδοσφαιριστές του Μάνουελ Ρόκα επέστρεψαν στις προπονήσεις τη Δευτέρα και σε υψηλούς ρυθμούς συνέχισαν την προετοιμασία τους για το εξ αναβολής ματς της 27ης αγωνιστικής της Super League ΟΠΑΠ, που θα διεξαχθεί την Τετάρτη στις 19:00 το βράδυ στο ΔΑΚ Κομοτηνής, κεκλεισμένων των θυρών.

Η προπόνηση πραγματοποιήθηκε στις αθλητικές εγκαταστάσεις της ομάδας, με τον Γιάννη Ποτουρίδη να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα και τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές να δουλεύουν υπό τις οδηγίες της τεχνικής ηγεσίας ιδιαίτερα στην αμυντική τακτική και στις στημένες φάσεις.

Η αυριανή προπόνηση θα πραγματοποιηθεί το πρωί κι έπειτα οι ποδοσφαιριστές μας θα αποσυρθούν στο ξενοδοχείο όπου και θα διανυκτερεύσουν ενόψει της αναμέτρησης της Τετάρτης.

Το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, εξάλλου, θα είναι το πρώτο από τα δύο πολύ σημαντικό εντός έδρας παιχνίδια που θα δώσει ο Πανθρακικός αυτήν την εβδομάδα, καθώς ακολουθεί την Κυριακή (19.03.2015-15:00) ο αγώνας με τον Παναθηναϊκό".

TAGS ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ