ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Μία εβδομάδα εκτός ο Φερνάντεζ

Μία εβδομάδα εκτός ο Φερνάντεζ
INTIME SPORTS

Ο Άκης Μάντζιος δεν μπορεί να υπολογίζει στον Ντάνι Φερνάντες και για το παιχνίδι της Δευτέρας με την ΑΕΛ Καλλονής στην Μυτιλήνη.

Για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι τη φορά αυτή κόντρα στην ΑΕΛ Καλλονής στην Μυτιλήνη ο Άκης Μάντζιος δεν μπορεί να υπολογίζει στον Ντάνι Φερνάντες.

Ο Πορτογάλος τερματοφύλακας τέθηκε νοκ άουτ καθώς το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στον αριστερό του ώμο θα τον κρατήσει εκτός δράσης για περίπου άλλη μία εβδομάδα. Κι αυτό γιατί δοκίμασε να προπονηθεί και δεν μπόρεσε γιατί ένιωσε ξανά ενοχλήσεις στον ώμο του.

Αυτό σημαίνει ότι ο Φερνάντες την στιγμή αυτή είναι αμφίβολος ακόμα και για το μεθεπόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος της Super League του Πανθρακικού με τον Πλατανιά στην Κομοτηνή.

Συγκεκριμένα ο Πορτογάλος τερματοφύλακας τραυματίστηκε στην τελευταία προπόνηση της ομάδας της Κομοτηνής πριν το παιχνίδι της προηγούμενης αγωνιστικής με τον Πανιώνιο.

Για αυτό δεν συμμετείχε ούτε σε αυτό το παιχνίδι αλλά ούτε και σε αυτό της Τετάρτης για τον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδος με την ΑΕΚ, με τη θέση του κάτω από τα δοκάρια του να παίρνουν οι Αλέξανδρος Πασχαλάκης και Γιώργος Αθανασιάδης.

TAGS ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ