ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Μεταγραφή υπό προϋποθέσεις στον Πανθρακικό

Μεταγραφή υπό προϋποθέσεις στον Πανθρακικό
Ρόκα INTIME SPORTS

Δικαίωμα για μία ακόμα μεταγραφή παίκτη άνω των 24 ετών έχει ο Πανθρακικός, αλλά στην παρούσα φάση οριστική απόφαση για το αν γίνει κίνηση δεν έχει παρθεί. Στο ΔΑΚ Κομοτηνής το φιλικό με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης.

Η νίκη του Πανθρακικού στο Καυτανζόγλειο επί του Ηρακλή, έστω και αν επρόκειτο για φιλικό, έδειξε πως οι Θρακιώτες είναι σε καλό δρόμο. Ασφαλώς η ομάδα δεν έχει ακόμα "δέσει" και προς αυτήν την κατεύθυνση προσανατολίζεται ο Μανουέλ Ρόκα και οι συνεργάτες του.

Η ομάδα της Κομοτηνής, από εκεί και πέρα, έχει το δικαίωμα να πραγματοποιήσει μία ακόμα μεταγραφή παίκτη άνω των 24, αλλά οριστική απόφαση για αν το γίνει κίνηση δεν έχει παρθεί. Ο Ισπανός προπονητής και ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Δημήτρης Τζελέπης, αναμένεται να έχουν συνάντηση τις επόμενες μέρες, οπότε και θα ξεκαθαρίσει τι μέλλει γενέσθαι.

Υπενθυμίζεται ότι οι ακρίτες θα τεθούν αντιμέτωποι την Τρίτη 11 Ιουλίου 2015, στις 18:30 το απόγευμα, με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης. Με δεδομένο πως όλο το προηγούμενο διάστημα στο ΔΑΚ Κομοτηνής ήταν σε εξέλιξη οι απαιτούμενες εργασίες για την εγκατάσταση των συστημάτων που είναι αναγκαία για την εφαρμογή της διαδικασίας του ηλεκτρονικού εισιτηρίου, αλλά και του κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης, γεγονός που δεν επέτρεπε στην ομάδα να πραγματοποιήσει κάποιο εντός έδρας φιλικό, ο αγώνας απέναντι στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης θα είναι ο πρώτος και μοναδικός που θα δώσει o Πανθρακικός στο γήπεδό του, πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος της Super League της αγωνιστικής περιόδου 2015-16.

Όσον αφορά το συγκεκριμένο παιχνίδι και στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης κοινωνικής του δράσης, ο Πανθρακικός σε συνεργασία με το «Κέντρο Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας Κομοτηνής των Παιδικών Χωριών SOS» ενημέρωσε ότι στην είσοδο της Θύρας 1 του ΔΑΚ Κομοτηνής θα υπάρχει τοποθετημένος ειδικός κουμπαράς, όπου έναντι εισιτηρίου οι φίλαθλοί μας θα κληθούν να καταβάλλουν ένα συμβολικό ποσό (μίνιμουμ 2 ευρώ), για τη στήριξη της αποστολής και του φιλανθρωπικού σκοπού του εν λόγω Κέντρου.

Δεδομένου πως δε θα υπάρχει αντίτιμο εισιτηρίου, ο Πανθρακικός κάλεσε τους φιλάθλους του, κατέχοντες ή μη εισιτηρίων διαρκείας, να παρακολουθήσουν για πρώτη φορά φέτος την ομάδα να αγωνίζεται εντός έδρας και να στηρίξουν την προσπάθεια του «Κέντρου Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας Κομοτηνής-Παιδικά Χωριά SOS».

TAGS ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ