ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Μετά τον Κατσικοκέρη άλλοι τρεις

Μετά τον Κατσικοκέρη άλλοι τρεις
INTIME SPORTS

Η αρχή των αποδεσμεύσεων στον Πανθρακικό έγινε με το Νίκο Κατσικοκέρη με τη συνέχεια να δίνεται όπως είχε διαφανεί στον Κάρλος Μερίνο και το δίδυμο των Ντένις Πόποβιτς και Τόμισλαβ Μίλουλιτς να παίρνει σειρά.

Ο σχεδιασμός εξάλλου για την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου και το ξεκαθάρισμα στο ρόστερ της ομάδας είχε ξεκινήσει από την επομένη της ολοκλήρωσης του τελευταίου παιχνιδιού της χρονιάς για τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος.

Μετά την ήττα με 3-1 στο Περιστέρι από τον Ατρόμητο ο Άκης Μάντζιος σε ανοιχτή γραμμή με τη διοίκηση της ΠΑΕ πήρανε χαρτί και μολύβι.

Η αρχή έγινε με τον Κατσικοκέρη που μετακόμισε στον Παναιγιάλειο ενώ από τον τεχνικό του Πανθρακικού δεν φαίνεται να υπολογίζονται οι Κάρλος Μερίνο που εδώ και μέρες βρίσκεται εξάλλου στην Ισπανία για αποθεραπεία, Ντένις Πόποβιτς και Τόμισλαβ Μίκουλιτς για τον λόγο ότι δεν βοήθησαν όπως αναμενόταν από το καλοκαίρι που αποκτήθηκαν.

Κατά τα άλλα δύσκολα να αποτελέσει παρελθόν ο στρατευμένος Δημήτρης Σκλιοπίδης αν και έχει τεθεί τις τελευταίες εβδομάδες εκτός ομάδας μετά το πειθαρχικό του παράπτωμα στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Κάτι που σημαίνει ότι ο Πανθρακικός αναμένεται στην περίοδο του Ιανουαρίου να κινηθεί για την απόκτηση τουλάχιστον ενός κεντρικού αμυντικού, δεξιού μπακ, κεντρικού χαφ και επιθετικού. Αλλά και ενός τερματοφύλακα αφού για το υπόλοιπο της χρονιάς δεν θα πρέπει να υπολογίζεται ο Δημήτρης Κουτσόπουλος εξαιτίας των ενοχλήσεων που έχει στον ώμο του.

TAGS ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ