ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Μένει στο τεχνικό τιμ ο Αγγελόπουλος

Μένει στο τεχνικό τιμ ο Αγγελόπουλος
INTIME SPORTS

Μετά από μία επιτυχημένη σεζόν συνεργασίας με τον Μανουέλ Ρόκα, ο Αχιλλέας Αγγελόπουλος συνεχίζει ως συνεργάτης του στην τεχνική ηγεσία του Πανθρακικού.

Ο Αχιλλέας Αγγελόπουλος συνεργάστηκε αρμονικά με τον Μανουέλ Ρόκα στην τεχνική ηγεσία του Πανθρακικού και από τη στιγμή που ο Ισπανός ανανέωσε, ήταν επακόλουθο να συμβεί το ίδιο και με αυτόν.

Η ΠΑΕ ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας τους για άλλον ένα χρόνο και ο Αγγελόπουλος θα συνεχίσει στο πλευρό του Ρόκα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Πανθρακικός:

ΗΠΑΕ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τονΑχιλλέα Αγγελόπουλο, ο οποίος συναντήθηκε με τη διοίκηση της ομάδας μας και θα είναι και τη νέα αγωνιστική περίοδο ο βοηθός του προπονητή, Μάνουελ Ρόκα.

Φεύγουν επτά ποδοσφαιριστές

Ο Πανθρακικός, με ανακοίνωση που εξέδωσε, ευχαρίστησε εφτά ποδοσφαιριστές τα συμβόλαια των οποίων, ολοκληρώθηκαν και δεν θα ανανεωθούν. Αναλυτικά:

Στις 30.06.2015 ολοκληρώθηκαν τα συμβόλαια των παρακάτω ποδοσφαιριστών:

1. Deniz Baykara
2. Jose Maria Cases
3. Pape Daouda M'Bow
4. Romeu dos Santos Coradini
5. Νικόλαιος Τσουμάνης
6. Γεώργιος Λίτσκας
7. Αναστάσιος Φραγκούλης

Ευχαριστούμε καθέναν ξεχωριστά για την προσφορά τους στην ομάδα και ευχόμαστε καλή συνέχεια στην ποδοσφαιρική τους σταδιοδρομία αλλά κι ό,τι καλύτερο σε προσωπικό επίπεδο.

TAGS ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ