ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Μένει στον Πανθρακικό ο Μπαϊκαρά

Μένει στον Πανθρακικό ο Μπαϊκαρά
Μπαϊκαρά

Η ΠΑΕ Πανθρακικός ανακοίνωσε πως ο Ντενίζ Μπαϊκαρά θα παίξει και τη νέα αγωνιστική περίοδο στην ομάδα. "Δεν έφυγα ποτέ από εδώ ουσιαστικά" δήλωσε ο Τούρκος.

Μένει Κομοτηνή ο Ντενίζ Μπαϊκαρά. Ο 31 ετών Τούρκος μέσος υπέγραψε την ανανέωση του συμβολαίου του στον Πανθρακικό και θα παραμείνει εκεί για έκτη σερί σεζόν.

"Ο Πανθρακικός ανακοινώνει την επιστροφή στην ομάδα για 1 χρόνο του Ντενίζ Μπαϊκαρά, που θα φοράει τη φανέλα με τον αριθμό 34" επισημαίνεται στην ανακοίνωση που εξέδωσε η ομάδα της Θράκης.

Αμέσως μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου, ο 31χρονος παίκτης μιλώντας στο www.panthrakikos.com δήλωσε: "Αισθάνομαι πραγματικά πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στον Πανθρακικό. Εδώ είναι το σπίτι μου. Δεν έφυγα ποτέ από εδώ ουσιαστικά. Ήμουν πάντα στην οικογένεια του Πανθρακικού και θα είμαι γα πάντα. Θα συνεχίσουμε από εκεί που σταματήσαμε και όλοι ενωμένοι, μαζί με τον κόσμο μας, θα πετύχουμε τους στόχους μας".

Ο Ντενίζ Μπαϊκαρά γεννήθηκε στις 13 Μαρτίου του 1984 στην Τουρκία και ήρθε για πρώτη φορά να παίξει ποδόσφαιρο στην Ελλάδα, σε ηλικία 17 ετών, με τη Skoda Ξάνθη να είναι η πρώτη του επαγγελματική ομάδα. Από το 2001 ως και το 2008 παρέμεινε στην Ξάνθη, καταγράφοντας 108 συμμετοχές και πετυχαίνοντας 10 τέρματα. Στη συνέχεια αγωνίστηκε για 1,5 χρόνο (2008-2009) στον Πανσερραϊκό και για 2 χρόνια (2009-2011) στον Παναιτωλικό.

Τη φανέλα του Πανθρακικού τη φόρεσε για πρώτη φορά το καλοκαίρι του 2011 και τη σεζόν που ακολούθησε ήταν ένας από τους βασικούς συντελεστές της επιτυχίας της ομάδας την εν λόγω αγωνιστική περίοδο, που σφραγίστηκε με την επάνοδο στη Super League και την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Football League. Και για τα επόμενα τρία χρόνια συνέχισε να αποτελεί βασικό στέλεχος της ομάδας, που κατάφερε να εδραιωθεί στη μεγάλη κατηγορία. Μέτρησε συνολικά 131 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, με τα χρώματα του Πανθρακικού, ενώ σημείωσε 10 γκολ και μοίρασε 13 ασίστ σε συμπαίκτες του.

TAGS ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ