ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Μελίσσης: "Έτοιμοι από το πρώτο ματς"

Μελίσσης: "Έτοιμοι από το πρώτο ματς"

Ο Χρήστος Μελίσσης θεωρεί ότι για να μπορέσει ο Πανθρακικός να σταθεί με μεγαλύτερη άνεση στην Super League θα πρέπει να μπει δυνατά από την αρχή της σεζόν και να μη χάσουν εύκολους βαθμούς.

Από τους πιο έμπειρους παίκτες πλέον στον Πανθρακικό ο Χρήστος Μελίσσης μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου για τη φετινή προετοιμασία, τους στόχους της ομάδας και το μεγάλο όπλο που δεν είναι άλλο από την ομοιογένεια και το οικογενειακό κλίμα που επικρατεί.

Ο Μελίσσης είπε χαρακτηριστικά:

"Ο Χρήστος Μελίσσης ξεκινάει για δεύτερη φορά μια σεζόν με τον Πανθρακικό και μιλάει στο www.panthrakikos.com για το οικογενειακό κλίμα που υπάρχει στην ομάδα, για τα στοιχεία που θα οδηγήσουν στην επίτευξη των στόχων της νέας χρονιάς και δηλώνει τυχερός που αντιμετωπίζει τον Ιγκόρ μόνο στις προπονήσεις.

Ποιες διαφορές εντοπίζεις στον εαυτό σου στη δεύτερη θητεία σου στον Πανθρακικό, συγκριτικά με την πρώτη φορά που αγωνίστηκες στην ομάδα;
«Την πρώτη φορά που ήρθα στον Πανθρακικό προερχόμουν από μεγάλη αποχή και απραξία από τα παιχνίδια. Παράλληλα, είχα και ορισμένα προβλήματα τραυματισμών, που με άφησαν πίσω και δε μου επέτρεψαν να βοηθήσω όσο ήθελα την ομάδα και να δείξω τον πραγματικό μου εαυτό. Παρόλα αυτά, όποτε χρειάστηκε έδωσα ό,τι καλύτερο μπορούσα.

Τώρα, όμως, στη δεύτερη θητεία μου στον Πανθρακικό ήρθα καλύτερα προετοιμασμένος και νωρίτερα είχα κάνει μια χρονιά γεμάτη συμμετοχές στον Ολυμπιακό Βόλου. Με βοήθησε πολύ το ότι πήρα συνεχόμενα παιχνίδια και είμαι πολύ χαρούμενος που έβαλα και εγώ ένα λιθαράκι έτσι ώστε να πετύχει η ομάδα τους στόχους της και να κερδίσει την παραμονή».

Έπαιξε ρόλο και το γεγονός ότι είχες συνεργαστεί ξανά με τον Μάνουελ Ρόκα;
«Και αυτό έπαιξε ρόλο σίγουρα. Ήξερα καλά τον κόουτς από τη συνεργασία που είχαμε στον Ολυμπιακό Βόλου, γνώριζα πώς σκέφτεται και τι ζητάει από τους παίκτες του. Έτσι, μπήκα στο κλίμα, όσον αφορά το αγωνιστικό μέρος, κατευθείαν. Βέβαια, με βοήθησε πολύ, ώστε να μη χρειαστώ χρόνο προσαρμογής, και το γεγονός ότι ήξερα την ομάδα από την προηγούμενη θητεία μου και επέστρεψα σε ένα γνώριμο περιβάλλον για εμένα».

Ποια στοιχεία θα χρειαστεί η ομάδα για να πετύχει τους στόχους της και φέτος;
«Είναι σημαντικό να παρουσιαστούμε έτοιμοι από το πρώτο ματς και για το λόγο αυτό έχουμε δουλέψει πολύ ως τώρα και θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά. Έχουμε μπροστά μας μια δύσκολη χρονιά, αλλά ευελπιστούμε στο τέλος να κλείσει εξίσου επιτυχημένα. Πιστεύω πως είναι στο χέρι μας να απλοποιήσουμε την κατάσταση, αρκεί να μη χάσουμε εύκολους βαθμούς ή να μην έχουμε ατυχίες.

Στη ζωή και στο ποδόσφαιρο πάντα υπάρχουν κάποιες αποτυχίες, αλλά ενωμένοι τις αντιμετωπίζουμε πάντα. Φυσικά, θα είναι επίσης σημαντικό να συνεχίσουμε να εκμεταλλευόμαστε στο έπακρον την έδρα μας, παρουσιάζοντας, ωστόσο, και καλύτερο πρόσωπο, σε σχέση με πέρυσι, μακριά από την Κομοτηνή».

Το οικογενειακό κλίμα για το οποίο μιλούν όσοι έχουν περάσει από τον Πανθρακικό είναι ένα από τα σημαντικότερα στοιχεία που έχει αυτή η ομάδα;
«Νομίζω ότι αυτό είναι το βασικότερο όπλο που έχει όλα αυτά τα χρόνια ο Πανθρακικός. Το κλίμα στα αποδυτήρια είναι πάντα εξαιρετικό και η ομάδα λειτουργεί σαν οικογένεια. Σε αυτό βοηθάει και το γεγονός πως υπάρχει ένας κορμός ποδοσφαιριστών σταθερός εδώ και χρόνια που βοηθούν τους νέους να προσαρμόζονται γρήγορα και φυσικά το ότι όλοι οι παίκτες είναι καλοί χαρακτήρες και βάζουν την ομάδα πάνω από τους εαυτούς τους».

Ο Ίγκορ είναι ένας από τους πιο δύσκολους επιθετικούς που έχεις μαρκάρει;
«Ο Ίγκορ προσωπικά θεωρώ ότι είναι ένας από τους καλύτερους επιθετικούς που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ένας επιθετικός με τρομερή ποιότητα, πολύ καλή τεχνική κατάρτιση και ικανότητα στο τελείωμα των φάσεων.

Έχει αποδείξει πόσος καλός είναι, έχει βοηθήσει πολύ την ομάδα τα τελευταία χρόνια, έχει δυσκολέψει πολλούς αμυντικούς και θα έλεγα πως είμαι τυχερός που τον αντιμετωπίζω μόνο στις προπονήσεις»!

TAGS ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ